Sunday, May 16, 2021

Coyote Season 1 (2021) Trailer Serije

Dobitnik nagrade Emmy Michael Chiklis (The Shield) bivši je agent granične patrole koji postaje krijumčar ljudi koji prelazi granicu u novoj CBS streaming seriji “Coyote”, za koju je objavljen službeni trailer.

Stvorili Michael Carnes i Josh Gilbert, a izvršnu produkciju napravila Emmy redateljica filma “Breaking Bad” Michelle MacLaren koja vodi prve dvije epizode, a serija je usmjerena na Bena Clemensa (Michael Chiklis), nedavno umirovljenog agenta granične patrole koji je nakon pada zajedno s pogrešnim ljudima, prisiljen raditi za opasni narko-kartel kao “Coyote” na američko-meksičkoj granici.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U glumačkoj postavi još su George Pullar, Ross Philips, Cynthia Kaye McWilliams, Juan Pablo Raba, Kelli Williams, Adriana Paz, Drew Powell, Natalia Cordova-Buckley, Octavio Pisano i Michele Nordin.

Coyote Season 1 Episode 1 od Januara, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

COYOTE je priča o Ben Clemensu (Michael Chiklis), koji je nakon 32 godine kao agent granične patrole prisiljen raditi za upravo one ljude koje je spriječavao u karijeri da udju u Ameriku. Sad izložen životu s druge strane zida, Ben će početi propitivati svoje crno-bijele poglede na svijet, osporavajući njegovu ideologiju i odanost.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Michael Chiklis, George Pullar, Ross Philips, Cynthia Kaye McWilliams, Juan Pablo Raba, Kelli Williams. Adriana Paz, Drew Powell, Natalia Cordova-Buckley, Octavio Pisano, Michele Nordin
Kreator: Michelle MacLaren (premiere episode)
Žanr: Krimi, Drama, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

The Forever Purge (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za novi dio u filmskoj franšizi "The Forever Purge" koja...

Blindspotting Season 1 (2021) Trailer Serije

Službeni trailer objavljen je za nadolazeću originalnu seriju STARZ temeljenu na filmu "Blindspotting" iz...

Queen Bees (2021) Trailer Filma

Oskarovka Ellen Burstyn glumi žestoko neovisnu seniorku koja se bori s novim životom kao...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU