Monday, June 21, 2021

Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel Season 1 (2021) Trailer Serije

Pogledajte službenu najavu za “Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel”, novi originalni Netflixov dokumentarni film koji istražuje ukletu povijest jednog od najzloglasnijih američkih hotela – hotela Cecil u centru Los Angelesa.

Od hvaljenog dokumentarca Joea Berlingera (Izgubljeni raj, Trake Teda Bundyja) dolazi prvi dio nove antologijske dokumentarne serije istinitog kriminala za Netflix.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Doktor će ispitati uznemirujuću priču o 21-godišnjoj studentici koja je početkom 2013. godine nestala na nekoliko dana, da bi je pronašla mrtvu, koja je misteriozno plutala unutar spremnika za vodu na vrhu hotela Cecil. Okolnosti njezine smrti ostale su misterij, iznjedrivši brojne mrežne teorije.

Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel Season 1 Episode 1 od Februara, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

Od redatelja Joea Berlingera (CONVERSATIONS WITH A KILLER: THE TED BUNDY TAPES, PARADISE LOST), CRIME SCENE: THE VANISHING AT THE CECIL HOTEL prva je sezona u novoj dokumentarnoj seriji koja dekonstruira mitologiju i misterij oko neslavnih mjesta u suvremenom kriminalu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Gotovo stoljeće hotel Cecil u centru Los Angelesa povezan je s nekim najozloglašenijim aktivnostima u gradu, od prerane smrti do smještaja serijskih ubojica. U 2013. godini studentica Elisa Lam boravila je u Cecilu kad je nestala, rasplamsavajući medijsku pomamu i mobilizirajući globalnu zajednicu internetskih propalica željnih da riješe slučaj. Lamov nestanak, najnovije poglavlje u kompleksnoj povijesti hotela, nudi ledenicu i zadivljujuću leću u jednu od najneukusnijih postavki LA-a.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: /
Kreator: Joe Berlinger
Žanr: Dokumentarni, Krimi, Misterija, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

Pig (2021) Trailer Filma

Nicolas Cage razbarušeni je lovac na tartufe u ovom prvom traileru za ovaj ekscentrični...

The Shrink Next Door Season 1 (2021) Trailer Serije

Will Ferrell obraća se Paulu Ruddu za pomoć u prvoj službenoj najavi za novu,...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU