Saturday, April 10, 2021

Crossing Swords Season 1 (2020) Trailer Serije

Od kreatora “Robot Chicken”, ova nova originalna serija o Hulu je izvrsno ispunjena stop-motion animirana komedija o srednjovjekovnom seljaku koji stječe priliku da radi u kraljevskom dvorcu kao mladi vjevernik, samo otkrivši da je praktički svaki član kraljevske obitelji bio seksualno ili socijalno devijantan.

Uključujući glas Nicholasa Houlta (X-Men, The Great) kao Patricka, “Crossing Swords” dolazi iz glave pobjednika na Emmy “Robot Chicken” producentima / piscima Johnu Harvatineu IV i Tomu Rootu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U animiranoj seriji predstavit će se i glasovi Tonyja Halea, Adama Pallyja, Luke Evansa, Breckina Meyera i Alanne Ubach.

Crossing Swords Season 1 Episode 1 od juna, 2020

Tv Series Radnja ukratko:

Stvorili su ga John Harvatine IV i Tom Root, Robot Chicken, CROSSING SWORDS zvijezde Nicholasa Houlta kao Patrick. Dobrog seljaka koji u kraljevskom dvorcu uređuje. Međutim, njegov posao iz snova brzo se pretvara u noćnu moru kada nauči da njegovo voljeno kraljevstvo upravlja hornetovim gnijezdom uloženih monarha, lopova i šarlatana. Još gore, Patrickova hrabrost učinila ga je crnom ovcom u svojoj obitelji, a sada su se vratili i njegova zločinačka braća i sestra kako bi njegov život bio pakao. Rat, ubojstva, potpuna golotinja na čelu – tko je znao da živopisno obojeni likovi vode tako uzbudljive živote?

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Nicholas Hoult, Tony Hale, Adam Pally, Luke Evans, Breckin Meyer, Frank Welker, Hynden Walch, Adam Ray. Grey Griffin, Jessica DiCicco, Alanna Ubach
Kreator: John Harvatine IV, Tom Root
Žanr: Animacija, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

The Woman in the Window (2021) Trailer Filma

Amy Adams vjeruje da je mogla biti svjedokom ubojstva s prozora svog stana u...

Those Who Wish Me Dead (2021) Trailer Filma

Angelina Jolie spašava malog dječaka u prvoj službenoj najavi za "Those Who Wish Me...

Girls5eva Season 1 (2021) Trailer Serije

Sada već odrasle žene pop-grupe iz 90-ih okupile su se kako bi izvele povratak...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU