Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriCruella (2021) Trailer Filma

Cruella (2021) Trailer Filma

- Advertisement -

Disney je objavio prvi službeni trailer za “Cruella”, nadolazeći akcijski film o ranim danima Cruelle de Vil, legendarnog negativca otmičara i ljubitelja krzna iz Disneyevog klasičnog animiranog filma “Sto i jedan Dalmatinac”. u kojem se oskarovka Emma Stone bori s ikonskim modnim nitkovom.

Temeljen na izmišljenom liku koji je stvorio autor knjige za djecu Dodie Smith, Disneyev film smješten je u London 1970-ih protiv punk rock revolucije. Stone glumi Estellu, mladu englesku varalicu koja se, unatoč svom modnom i krznenom osjećaju, udružuje s bandom sitnih kriminalaca dok kreće na put da postane jedan od najokrutnijih zlikovaca na svijetu poznat kao Cruella de Vil.

- Advertisement -

U filmu, koji je režirao “Ja, Tonya” Craig Gillespie, glume i oskarovka Emma Thompson s Markom Strongom, Emily Beecham, Joelom Fryom, Paulom Walterom Hauserom, Kirbyjem Howell-Baptisteom i Jamiejem Demetriouom.

Cruella Film u kinima od Maja 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Dobitnica Oscara Emma Stone glumi u Disneyevoj “Cruella”, potpuno novom igranom dugometražnom igranom filmu o pobunjenim ranim danima jednog od najozloglašenijih – i notorno pomodnih – negativaca, legendarne Cruelle de Vil.

“Cruella”, čija je radnja smještena u London 1970-ih usred punk rock revolucije, prati mladu prevaranticu Estellu, pametnu i kreativnu djevojku odlučnu da se proslavi svojim dizajnom. Sprijatelji se s parom mladih lopova koji cijene njezin apetit za nestašlukom, a zajedno su u stanju izgraditi život na londonskim ulicama. Jednog dana Estellin njuh za modu upada u oči barunice von Hellman, modne legende koja je poražavajuće šik i zastrašujuće haute, a glumi je dvostruka oskarovka Emma Thompson. Ali njihova veza pokreće tijek događaja i otkrića zbog kojih će Estella prigrliti svoju opaku stranu i postati hrapava, modna i osvetoljubiva Cruella.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Emma Stone, Emma Thompson, Mark Strong, Emily Beecham, Joel Fry, Paul Walter Hauser, Kirby Howell-Baptiste, Jamie Demetriou
Redatelj: Craig Gillespie
Scenarist: Dana Fox, Tony McNamara
Žanr Filma: Komedija, Krimi
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer 2 Filma Cruella:

Trailer 1 Filma Cruella:

- Advertisement -