Sunday, February 28, 2021

Cruella (2021) Trailer Filma

Disney je objavio prvi službeni trailer za “Cruella”, nadolazeći akcijski film o ranim danima Cruelle de Vil, legendarnog negativca otmičara i ljubitelja krzna iz Disneyevog klasičnog animiranog filma “Sto i jedan Dalmatinac”. u kojem se oskarovka Emma Stone bori s ikonskim modnim nitkovom.

Temeljen na izmišljenom liku koji je stvorio autor knjige za djecu Dodie Smith, Disneyev film smješten je u London 1970-ih protiv punk rock revolucije. Stone glumi Estellu, mladu englesku varalicu koja se, unatoč svom modnom i krznenom osjećaju, udružuje s bandom sitnih kriminalaca dok kreće na put da postane jedan od najokrutnijih zlikovaca na svijetu poznat kao Cruella de Vil.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U filmu, koji je režirao “Ja, Tonya” Craig Gillespie, glume i oskarovka Emma Thompson s Markom Strongom, Emily Beecham, Joelom Fryom, Paulom Walterom Hauserom, Kirbyjem Howell-Baptisteom i Jamiejem Demetriouom.

Cruella Film u kinima od Maja 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Dobitnica Oscara Emma Stone glumi u Disneyevoj “Cruella”, potpuno novom igranom dugometražnom igranom filmu o pobunjenim ranim danima jednog od najozloglašenijih – i notorno pomodnih – negativaca, legendarne Cruelle de Vil.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

“Cruella”, čija je radnja smještena u London 1970-ih usred punk rock revolucije, prati mladu prevaranticu Estellu, pametnu i kreativnu djevojku odlučnu da se proslavi svojim dizajnom. Sprijatelji se s parom mladih lopova koji cijene njezin apetit za nestašlukom, a zajedno su u stanju izgraditi život na londonskim ulicama. Jednog dana Estellin njuh za modu upada u oči barunice von Hellman, modne legende koja je poražavajuće šik i zastrašujuće haute, a glumi je dvostruka oskarovka Emma Thompson. Ali njihova veza pokreće tijek događaja i otkrića zbog kojih će Estella prigrliti svoju opaku stranu i postati hrapava, modna i osvetoljubiva Cruella.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Emma Stone, Emma Thompson, Mark Strong, Emily Beecham, Joel Fry, Paul Walter Hauser, Kirby Howell-Baptiste, Jamie Demetriou
Redatelj: Craig Gillespie
Scenarist: Dana Fox, Tony McNamara
Žanr Filma: Komedija, Krimi
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma Cruella:

Shadow and Bone Season 1 (2021) Trailer Serije

Netflix je objavio službenu najavu za "Shadow and Bone", nudeći prvi pogled na novu...

The One Season 1 (2021) Trailer Serije

"The One" nova je Netflixova originalna serija za koju je objavljen službeni trailer. Serija...

Senior Moment (2021) Trailer Filma

William Shatner stariji je građanin kojem je vozačka dozvola suspendirana u laganoj komediji "Senior...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU