Cry Macho (2021) TRAILER Filma

Prvi službeni trailer objavljen je za “Cry Macho”, novu, nadolazeću neo-zapadnu dramu koju je režirao i s Oscarom osvojio 91-godišnji glumac/filmaš Clint Eastwood.

- Advertisement -

Zasnovan na istoimenom romanu iz 1975. N. Richarda Nasha, film priča priču o ostarjeloj, ispranoj teksaškoj rodeo zvijezdi po imenu Mike Milo (kojeg glumi Eastwood) koji je pristao otputovati u Meksiko u potrazi za povratkom sina njegova prijatelja, koji je meksički tinejdžer po imenu Rafo (glumi ga pridošlica Eduardo Minett). Mike i Rafo stvaraju nevjerojatno prijateljstvo dok se vraćaju u Teksas dok se voze kroz zaobilazna područja meksičkih četvrti na američko-meksičkoj granici.

U filmu, koji je režirao Eastwood prema adaptiranom scenariju Nicka Schenka (Gran Torino, Mula) i N. Richarda Nasha, glume i Natalia Traven, Dwight Yoakam, Fernanda Urrejola i Horacio Garcia-Rojas.

Cry Macho Film u kinima od Septembra 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Slike iz Warner Bros. Slike stižu uzdižućom i potresnom dramom redatelja/producenta Clinta Eastwooda CRY MACHO. U filmu Eastwooda glumi Mike Milo, nekoć rodeo zvijezda i uzgajivač konja koji 1979. preuzima posao od bivšeg šefa kako bi doveo mladog sina tog čovjeka iz Meksika. Prisiljeni krenuti unatrag na putu za Teksas, nevjerojatni par suočava se s neočekivano izazovnim putovanjem, tijekom kojeg umorni od svijeta konjanik pronalazi neočekivane veze i vlastiti osjećaj iskupljenja.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Clint Eastwood, Eduardo Minett, Natalia Traven, Dwight Yoakam, Fernanda Urrejola, Horacio Garcia-Rojas
Redatelj: Clint Eastwood
Scenarist: Nick Schenk, N. Richard Nash
Žanr Filma: Drama, Triler, Western, Filmovi 2021
Trajanje filma: / | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Cry Macho Trailer Filma:

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...