Wednesday, June 19, 2024

Cube (2021) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Shochiku je objavio zabavnu najavu za novi japanski remake klasičnog indie znanstveno-fantastičnog horor filma Cube, koristeći potpuno isto ime iznova. Ovu novu Cube također je izvršno producirao Vincenzo Natali, koji je original napravio 1997.

Japanska web stranica sadrži sve vrste tajnovitog teksta koji se povezuje s konceptom “ljudi se probude u tajanstvenoj sobi s kockama i nemaju pojma što je to ili čini. ” Na primjer: “Nitko se ne može oduprijeti silnom poretku koji donosi Cube.

Mi koji smo napravili ovo djelo bili smo poput ulaska u Cube. (Jer sam ga cijelo vrijeme snimao na istom mjestu) I suočit ću se sa sobom. Je li to nada ili očaj vreba u ponoru sebe? Uskoro ste i vi u Cubeu. Ne, možda je već unutra. ” U glumačkoj ekipi filma su Masaki Suda, Takumi Saitoh, Masaki Okada, Kôtarô Yoshida i Hikaru Tashiro. Ovo je samo teaser, ali već sam kupljen. Izvornik je vrhunski i ovo izgleda dobro.

Cube Film u kinima od Oktobra 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Tajanstvena kocka. 6 muškaraca i žena iznenada je zarobljeno u Cubeu. Nejasno je gdje je to, zašto su zarobljeni, postoji li izlaz, mogu li preživjeti ili kakva je uopće soba. Cube, ovaj novi remake, režirao je japanski filmaš Yasuhiko Shimizu, prethodno redatelj filma Vise, kao i kratkog filma i TV mini serije. Scenarij je napisao Kôji Tokuo (iz Ossanove ljubavi), nadahnut originalnim filmom Vincenza Natalija iz 1997. Exec u produkciji Vincenza Natalija. Shochiku će predstaviti Shimizuovu kocku u kinima u Japanu od ovog listopada. Nijedan drugi međunarodni datum izlaska još nije određen.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Masaki Suda, Takumi Saitoh, Masaki Okada, Kôtarô Yoshida, Hikaru Tashiro
Redatelj: Yasuhiko Shimizu
Scenarist: Vincenzo Natali, Kôji Tokuo
Žanr Filma: Horor, Sci-Fi
Trajanje filma: /
Zemlja: Japan
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma Cube:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave