Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriCursed Season 1 (2020) Trailer Serije

Cursed Season 1 (2020) Trailer Serije

- Advertisement -

“13 Reasons Why” glumica Katherine Langford glavna je junakinja u novoj srednjovjekovnoj fantastičnoj seriji “Cursed” na Netflixu, za koju je tek izašao službeni trailer.

Temeljen na nadolazećem popratnom grafičkom romanu legendarnog umjetnika stripa Franka Millera (Sin City, 300) i pisca Toma Wheelera (Puss in Boots, Cape) „Prokleti“ je ponovno zamišljanje arthurske legende, u kojoj Langford zvijezde kao Nimue, mlada žena s misterioznim darom koja bi na kraju postala “Gospa od jezera”.

- Advertisement -

U nadolazećoj Netflixovoj originalnoj seriji koju su izvršni producenti Wheeler i Miller glumili su i glumac “Vikingsi” Gustaf Skarsgard, glumac “Medici” Daniel Sharman, “Barry” zvijezda Devon Terrell i glumac “Ozark” Peter Mullan s Lily Newmark, Shalom Brune-Franklin, Sebastian Armesto, Emily Coates, Catherine Walker i Billy Jenkins.

Cursed Season 1 Episode 1 od Jula, 2020

Tv Series Radnja ukratko:

Naoružan misterioznim snagama i legendarnim mačem, mladi pobunjenik Nimue udružuje snage s šarmantnim plaćenikom Arthurom u misiji da spasi svoj narod.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Katherine Langford, Gustaf Skarsgard, Daniel Sharman, Devon Terrell, Peter Mullan, Lily Newmark. Shalom Brune-Franklin, Sebastian Armesto, Emily Coates, Catherine Walker, Billy Jenkins
Kreator: Frank Miller, Tom Wheeler
Žanr: Drama, Fantazija, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

- Advertisement -