Tuesday, April 13, 2021

Cut Throat City (2020) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za “Cut Throat City”, novi film kriminala / pljačke filmaša RZA-a koji se okreće reperu.

Triler u režiji RZA, a napisao Paul Cuschieri, odvija se u uraganu Katrina New Orleans. I to zvijezde Shameik Moore (Dope), Demetrius Shipp Jr. (All Eyez on Me), Denzel Whitaker (Black Panther) i Keean Johnson (TV Nashville) s pratećim likovima Wesley Snipes (Blade), Terrence Howard (Empire of TV) , TI (Ant-Man), Eiza Gonzalez (Baby Driver), Isaiah Washington (TV The 100) i Kat Graham (TV The Vampire Diaries), a gostovali su i Ethan Hawke.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Film se fokusira na četvero prijatelja iz djetinjstva u Donjem 9. odjelu, koji su svoje domove potpuno izgubili ubojitom olujom. Kako ništa drugo ne mogu izgubiti i očajavati za novcem, regrutuje ih lokalni gangster kako bi opljačkao jedno od kasina u gradu. Ali ovo veliko povlačenje pljačke može značiti da u budućnost gledaju s više bijede nego pobjede.

Cut Throat City Film u kinima od Aprila, 2020 !

Radnja Ukratko:

CUT THROAT CITY je priča o četvero prijatelja iz Donjeg devetog odjeljenja New Orleansa koji se vraćaju nakon uragana Katrina kako bi pronašli svoje domove desetkovane, nema posla i nema pomoći FEMA-e. Nevoljko se obraćajući lokalnom gangsteru zbog posla, prijatelji su angažirani da povuku drsku pljačku u srcu grada. Ali posao ide loše, a oni se nalaze u bijegu, u lovu dva idealistička detektiva i ratnog komandanta koji misli da su prijatelji ukrali novac iz pljačke. Jedinim načinom da se vrate natrag prijatelji se odlučuju dobiti ono što im je potrebno okrećući stolove na kockarnicama koje su godinama uzimali iz svog grada … radeći malo po vlastitom.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Shameik Moore, Demetrius Shipp Jr., Denzel Whitaker, Keean Johnson, Wesley Snipes. Terrence Howard, T.I., Eiza Gonzalez, Isaiah Washington, Kat Graham, Ethan Hawke
Redatelj: RZA
Scenarist: Paul Cuschieri
Žanr Filma: Akcija, Krimi, Drama
Trajanje filma: 132 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

The Woman in the Window (2021) Trailer Filma

Amy Adams vjeruje da je mogla biti svjedokom ubojstva s prozora svog stana u...

Those Who Wish Me Dead (2021) Trailer Filma

Angelina Jolie spašava malog dječaka u prvoj službenoj najavi za "Those Who Wish Me...

Girls5eva Season 1 (2021) Trailer Serije

Sada već odrasle žene pop-grupe iz 90-ih okupile su se kako bi izvele povratak...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU