Wednesday, May 22, 2024

Dark Phoenix (2019) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

U kinima od Juni 2019. Godine
Naziv: Dark Phoenix (2019)

Žanr FilmaAkcija, Avantura, Sci-Fi
Redatelj: Simon Kinberg
Scenarist: John Byrne, Chris Claremont
Glavne Uloge: Sophie Turner, Jessica Chastain, Jennifer Lawrence, James McAvoy, Michael Fassbender. Tye Sheridan, Nicholas Hoult, Evan Peters, Alexandra Shipp, Kodi Smit-McPhee …
Radnja Filma: U DARK PHOENIX-u, X-MEN se suočavaju sa svojim najmoćnijim i moćnijim neprijateljem: svojim vlastitim, Jean Grey. Tijekom misije spašavanja u svemiru, Jean je skoro ubijena kada je udari misteriozna kozmička sila. Kad se jednom vrati kući, ova sila ne samo da je čini beskrajno moćnijom, nego i daleko nestabilnijom.

Boreći se s tim entitetom u sebi, Jean otvara svoje moći na način na koji ne može niti shvatiti niti zadržati. Nakon što je Jean ispala iz kontrole i povrijedila one koje najviše voli, počela je otkrivati samu tkaninu koja drži X-Men zajedno. Sada, kada se ova obitelj raspada, moraju pronaći način da se ujedine – ne samo da spase Jeanovu dušu, nego i da spasimo našu planetu od vanzemaljaca koji žele uzeti ovu silu i vladati galaksijom.

IMDB i Trailer Filma:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave