Saturday, May 15, 2021

Daybreak Season 1 (2019) Trailer Serije

U seriji Daybreak nakon atomske bombe, srednjoškolac se nađe u druženju s crnim tinejdžerskim samurajima i preuranjenim dječačkim genijem dok upravljaju sve neprijateljskijim apokaliptičnim svijetom u kojem su se odrasli pretvarali u bezumne goulove.

Pogledajte službeni trailer za “Daybreak“, novu post-apokaliptičnu tinejdžersku seriju Netflixa zasnovanu na istoimenom grafičkom romanu alternativnog karikaturista Briana Ralpha.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Netflixove originalne zvijezde Colina Forda (TV pod Kupolom, kupili smo zoološki vrt) kao Josh Wheeler, 17-godišnji preživjeli post-apokaliptičar koji izlazi iz svoje zone komfora u potrazi za ljudima u srednjoj školi dok je putovao kroz atomsku pustoš ispunjenu tinejdžerskim pljačkašima.

Glumi i Austin Crute (TV Atlanta) i Alyvia Alyn Lind (Huluov budući čovjek) uz poseban nastup Matthewa Brodericka koji igra srednjoškolski princip u Glendaleu u Kaliforniji.

Seriju je producentski producirao televizijski pisac-producent Aron Eli Coleite (Heroes, Zvjezdane staze: Otkriće), zajedno s filmskim producentom Jeffom Fiersonom (Rampage) i filmskim redateljem Bradom Peytonom (San Andreas, Rampage), koji je i režirao pilot epizodu.

Daybreak Season 1 Episode 1 od Oktobra, 2019

Season 1 2019 Tv Series Radnja ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Svijet je gotov. Zato zgrabite mačeve i bacače raketa i hajde da dobijemo šou na putu. Kažete apokalipsa kao da je to loše?

Srednja škola nije kraj svijeta … sve dok to ne bude. U ovoj postapokaliptičnoj, žanrovski naklonjenoj seriji, grad Glendale u Kaliforniji naseljen je bandama, igračima, 4-H klubom i drugim zastrašujućim plemenima koji se bore za opstanak u vremenu nakon nuklearne eksplozije (u noći povratka kući … uh).

Slijedeći eklektičnu skupinu preživjelih dok se kreću ovim čudnim i izdajničkim svijetom, DAYBREAK je dio samurajske sage, dijelom draga priča o starosti i dio Battle Royale.

Daybreak Tv Series Detalji:

Glavne uloge Glumci: Colin Ford, Matthew Broderick, Austin Crute, Alyvia Alyn Lind, Krysta Rodriguez. Sophie Simnett, Cody Kearsley, Jeante Godlock, Gregory Kasyan
Kreator: Brad Peyton, Aron Eli Coleite
Žanr: Drama, Fantazija, Misterija, Recenzije Serija
Trajanje: 1h
Zemlja: USA
Objavio: Netflix

Trailer Tv Series:

The Forever Purge (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za novi dio u filmskoj franšizi "The Forever Purge" koja...

Blindspotting Season 1 (2021) Trailer Serije

Službeni trailer objavljen je za nadolazeću originalnu seriju STARZ temeljenu na filmu "Blindspotting" iz...

Queen Bees (2021) Trailer Filma

Oskarovka Ellen Burstyn glumi žestoko neovisnu seniorku koja se bori s novim životom kao...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU