Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriDaybreak Season 1 (2019) Trailer Serije

Daybreak Season 1 (2019) Trailer Serije

- Advertisement -

U seriji Daybreak nakon atomske bombe, srednjoškolac se nađe u druženju s crnim tinejdžerskim samurajima i preuranjenim dječačkim genijem dok upravljaju sve neprijateljskijim apokaliptičnim svijetom u kojem su se odrasli pretvarali u bezumne goulove.

Pogledajte službeni trailer za “Daybreak“, novu post-apokaliptičnu tinejdžersku seriju Netflixa zasnovanu na istoimenom grafičkom romanu alternativnog karikaturista Briana Ralpha.

- Advertisement -

Netflixove originalne zvijezde Colina Forda (TV pod Kupolom, kupili smo zoološki vrt) kao Josh Wheeler, 17-godišnji preživjeli post-apokaliptičar koji izlazi iz svoje zone komfora u potrazi za ljudima u srednjoj školi dok je putovao kroz atomsku pustoš ispunjenu tinejdžerskim pljačkašima.

Glumi i Austin Crute (TV Atlanta) i Alyvia Alyn Lind (Huluov budući čovjek) uz poseban nastup Matthewa Brodericka koji igra srednjoškolski princip u Glendaleu u Kaliforniji.

Seriju je producentski producirao televizijski pisac-producent Aron Eli Coleite (Heroes, Zvjezdane staze: Otkriće), zajedno s filmskim producentom Jeffom Fiersonom (Rampage) i filmskim redateljem Bradom Peytonom (San Andreas, Rampage), koji je i režirao pilot epizodu.

Daybreak Season 1 Episode 1 od Oktobra, 2019

Season 1 2019 Tv Series Radnja ukratko:

Svijet je gotov. Zato zgrabite mačeve i bacače raketa i hajde da dobijemo šou na putu. Kažete apokalipsa kao da je to loše?

Srednja škola nije kraj svijeta … sve dok to ne bude. U ovoj postapokaliptičnoj, žanrovski naklonjenoj seriji, grad Glendale u Kaliforniji naseljen je bandama, igračima, 4-H klubom i drugim zastrašujućim plemenima koji se bore za opstanak u vremenu nakon nuklearne eksplozije (u noći povratka kući … uh).

Slijedeći eklektičnu skupinu preživjelih dok se kreću ovim čudnim i izdajničkim svijetom, DAYBREAK je dio samurajske sage, dijelom draga priča o starosti i dio Battle Royale.

Daybreak Tv Series Detalji:

Glavne uloge Glumci: Colin Ford, Matthew Broderick, Austin Crute, Alyvia Alyn Lind, Krysta Rodriguez. Sophie Simnett, Cody Kearsley, Jeante Godlock, Gregory Kasyan
Kreator: Brad Peyton, Aron Eli Coleite
Žanr: Drama, Fantazija, Misterija, Recenzije Serija
Trajanje: 1h
Zemlja: USA
Objavio: Netflix

Trailer Tv Series:

- Advertisement -