Death of Me (2020) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za film “Death of Me”, u kojem glumi Maggie Q (Divergent, proglašeni Survivor) i Luke Hemsworth (Westworld) kao bračni par gdje se oboje probude na misterioznom udaljenom otoku, bez sjećanja na prethodnu noć.

- Advertisement -

Od Darren Lynn Bousman, redatelja četiri nastavka “Saw” i horor mjuzikla “Repo! The Genetic Opera”, dolazi novi nadnaravni psihološki horor film o paru zarobljenom na noćnom moru.

Dok pokušavaju osvježiti svoje pamćenje, shvate da nešto ozbiljno nije u redu. Ubrzo ih potiču u vrtlog terora i zbunjenosti, uhvaćeni u crni svijet crne magije i ubojstva.

Death of Me Film u kinima od Oktobra, 2020 !

Radnja Ukratko:

Odmarajući se na otoku kraj obale Tajlanda, Christine (Maggie Q) i Neil Oliver (Luke Hemsworth) budili su se uz mamurluk i bez sjećanja na prethodnu noć. Nalaze snimke na Neilovoj kameri i užasnuto gledaju kako Neil izgleda da ubija Christine. Dvadeset i četiri sata do sljedećeg trajekta i tajfuna koji prijeti otoku, Christine i Neil pokušavaju rekonstruirati noćne događaje – i njuškaju u mrežu misterije, crne magije i ubojstva.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Maggie Q, Luke Hemsworth, Alex Essoe
Redatelj: Darren Lynn Bousman
Scenarist: Ari Margolis, James Morley III
Žanr Filma: Horor
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...