Debris Season 1 (2021) Trailer Serije

U “Debris” glume Jonathan Tucker (Kraljevina) i Riann Steele (Mađioničari) kao agent CIA-e i operativac MI6 koji zajedno rade na oporavku uništenog NLO-a, u kojem su dijelovi brodskog otpada pretrpani zakonima fizike i bacaju ljude koji sumnjaju živi u rasulu.

- Advertisement -

Američki agent i britanski agent udružuju snage dok pokušavaju locirati razbacane krhotine vanzemaljske letjelice u ovoj novoj znanstveno-fantastičnoj seriji za NBC, za koju je objavljn službeni trailer.

Seriju NBC kreira showrunner J.H. Wyman, koji je poznat kao producent i scenarist znanstveno-fantastične misteriozne serije “Fringe”. Također je stvorio kratkotrajnu futurističku seriju policajaca “Gotovo čovjek”.

Debris Season 1 Episode 1 od Marta, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

Kad se olupine uništene vanzemaljske letjelice rasipaju zapadnom hemisferom, ubrzo postaje očito da se komadi petljaju sa zakonima fizike, mijenjajući živote na načine koje ne možemo shvatiti. Dvojica agenata s različitih kontinenata i različitih mentalnih sklopova imaju zadatak surađivati na obnavljanju krhotina za čije tajne čovječanstvo još nije spremno.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Jonathan Tucker, Riann Steele, Norbert Leo Butz, Scroobius Pip, Anjali Jay, Gabrielle Ryan, Sebastian Roche
Kreator: /
Žanr: Drama, Misterija, Sci-Fi, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series Debris:

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...