Monday, June 21, 2021

Debris Season 1 (2021) Trailer Serije

U “Debris” glume Jonathan Tucker (Kraljevina) i Riann Steele (Mađioničari) kao agent CIA-e i operativac MI6 koji zajedno rade na oporavku uništenog NLO-a, u kojem su dijelovi brodskog otpada pretrpani zakonima fizike i bacaju ljude koji sumnjaju živi u rasulu.

Američki agent i britanski agent udružuju snage dok pokušavaju locirati razbacane krhotine vanzemaljske letjelice u ovoj novoj znanstveno-fantastičnoj seriji za NBC, za koju je objavljn službeni trailer.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Seriju NBC kreira showrunner J.H. Wyman, koji je poznat kao producent i scenarist znanstveno-fantastične misteriozne serije “Fringe”. Također je stvorio kratkotrajnu futurističku seriju policajaca “Gotovo čovjek”.

Debris Season 1 Episode 1 od Marta, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

Kad se olupine uništene vanzemaljske letjelice rasipaju zapadnom hemisferom, ubrzo postaje očito da se komadi petljaju sa zakonima fizike, mijenjajući živote na načine koje ne možemo shvatiti. Dvojica agenata s različitih kontinenata i različitih mentalnih sklopova imaju zadatak surađivati na obnavljanju krhotina za čije tajne čovječanstvo još nije spremno.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Jonathan Tucker, Riann Steele, Norbert Leo Butz, Scroobius Pip, Anjali Jay, Gabrielle Ryan, Sebastian Roche
Kreator: /
Žanr: Drama, Misterija, Sci-Fi, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series Debris:

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

Pig (2021) Trailer Filma

Nicolas Cage razbarušeni je lovac na tartufe u ovom prvom traileru za ovaj ekscentrični...

The Shrink Next Door Season 1 (2021) Trailer Serije

Will Ferrell obraća se Paulu Ruddu za pomoć u prvoj službenoj najavi za novu,...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU