Tuesday, March 2, 2021

Debt Collectors (2020) Trailer Filma

Akcijska zvijezda / kaskader Scott Adkins putuje u Las Vegas na posao koji će zahtijevati njegove vještine borilačkih vještina kao borac za lomljenje kostiju u ovoj akcijskoj komediji iz B filma, za koju je objavljen službeni trailer.

Također glumi Louisa Mandylora, „Kolekcionari duga“, My Big Fat Greek Wedding, nastavak filma „Kolekcionar duga“ iz 2018. godine, prati par dvodijelnih prisiljavanja dok su angažirani za naplatu značajnog duga od zlikovitog vlasnika kazina. Uz put ih susreće niz raznih razbojstava i razbojnika.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U režiji kaskaderskog okrenutog Jessea V. Johnsona (Triple Threat, The Debt Collector), film također glumi Vladimir Kulich, Mayling Ng, Louie Ski Carr, Charity Collins i Marina Sirtis.

Debt Collectors Film u kinima od Maja, 2020 !

Radnja Ukratko:

Prikupljači dugova Francuzi i Sue (Scott Adkins i Louis Mandylor) dolaze na posao radeći ono što im najbolje ide – pucanje i lomljenje kostiju – dok proganjaju razne groznice koji duguju novac svom šefu, Tommyju. Pozvani su u Las Vegas na naplatu od prljavog vlasnika kasina, koji je slučajno zli ljubavnik Sue-a. U međuvremenu, zloglasni šarmer droge kreće na ratnu put da ubije Francuza i Sue kako bi se osvetio za bratovu smrt. Suočavajući se s opasnošću iz svih uglova, par neće imati drugog izbora osim da se bori na izlazu iz eksplozivno opasne situacije.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Scott Adkins, Louis Mandylor, Vladimir Kulich, Mayling Ng, Louie Ski Carr, Charity Collins, Marina Sirtis
Redatelj: Jesse V. Johnson
Scenarist: Jesse V. Johnson, Stu Small
Žanr Filma: Akcija
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za "Operation Varsity Blues: The Scandal Admissions Scandal", dokumentarni film koji...

Jupiter’s Legacy Season 1 (2021) Trailer Serije

Netflix je objavio službenu najavu za "Jupiter's Legacy", nadolazeću superherojsku seriju najprodavanijeg pisca stripova...

Shadow and Bone Season 1 (2021) Trailer Serije

Netflix je objavio službenu najavu za "Shadow and Bone", nudeći prvi pogled na novu...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU