Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriDemonic (2021) Trailer Filma

Demonic (2021) Trailer Filma

- Advertisement -

Objavljena je prva službena najava za natprirodni horor triler “Demonic”, koji potječe od Neilla Blomkampa, redatelja “Distrikta 9”, “Elysium” i “Chappie”.

Snimljen prošle godine tijekom pandemije u Kanadi, u filmu glumi Carly Pope (Suits, Arrow, Popular) kao žena s problematičnom prošlošću koja sudjeluje u eksperimentu spavanja i ulazi u podsvjesni svijet gdje slučajno otključava svoje unutarnje demone.

- Advertisement -

Dok je obilježavao svoj prvi psihološki horor, Neill Blomkamp napisao je i režirao film “Demonic”, u kojem glume i Chris William Martin, Michael J. Rogers, Nathalie Boltt, Kandyse McClure, Terry Chen i Andrea Agur.

Demonic Film u kinima od Augusta 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Od redatelja DISTRICT 9 i ELYSIUM, mlada žena oslobađa zastrašujuće demone kada se otkriju nadnaravne sile u korijenu desetljeća starog razdora između majke i kćeri.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Carly Pope, Chris William Martin, Michael J. Rogers, Nathalie Boltt, Kandyse McClure, Terry Chen, Andrea Agur
Redatelj: Neill Blomkamp
Scenarist: Neill Blomkamp
Žanr Filma: Horor, Filmovi 2021
Trajanje filma: / min | Godina: 2021
Zemlja: Canada
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma Demonic:

- Advertisement -