Friday, May 14, 2021

Die Hart Season 1 (2020) Trailer Serije

Pogledajte službeni trailer za “Die Hart”, novu web seriju komedije Quibi, u kojoj komičar Kevin Hart glumi kao pojačanu verziju sebe.

Da bi postao legitimna akcijska zvijezda, Kevin Hart upisuje se u posebnu vrstu glumačke škole – onu u kojoj uči koristiti udarce i trčati u goruće zgrade.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Nakon što se umorio od igranja u nekoliko filmova s Dwayneom “The Rock Johnson”, Hart se odlučio okušati u tome da bude certificirani akcijski junak. To, naravno, znači da će trebati pohađati jednotjedni tečaj sudara u tajnoj akcijskoj školi zvijezda koju je vodio dementni glumački trener, koju je igrao ćelavi John Travolta.

“Game of Thrones” i “Fast and Furious” glumica Nathalie Emmanuel glumi Hartu glavnog suparnika u školi akcijskih zvijezda.

Die Hart Season 1 Episode 1 od Jula, 2020

Tv Series Radnja ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U DIE HART Kevin Hart glumi izmišljenu verziju sebe kojemu je dosadilo biti komični drugar. Dobije želju kad mu poznati redatelj ponudi njegov san – da bude vodeća muška akcijska zvijezda – ali tu je i uslov: Kevin prvo mora trenirati u najvećoj svjetskoj školi zvijezda, koju vodi luđak (glumi John Travolta) ,

Potisnut do svojih granica od strane ovog trenera akcijske škole i tvrdoglavog suparničkog učenika (Nathalie Emmanuel) Kevin mora preživjeti niz duhovitih, vrhunskih akcijskih sekvenci i suočiti se sa svojim strahovima ako želi ostvariti svoj san i pribaviti ulogu života.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Kevin Hart, John Travolta, Nathalie Emmanuel
Kreator: /
Žanr: Akcija, Komedija, Triler, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

The Forever Purge (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za novi dio u filmskoj franšizi "The Forever Purge" koja...

Blindspotting Season 1 (2021) Trailer Serije

Službeni trailer objavljen je za nadolazeću originalnu seriju STARZ temeljenu na filmu "Blindspotting" iz...

Queen Bees (2021) Trailer Filma

Oskarovka Ellen Burstyn glumi žestoko neovisnu seniorku koja se bori s novim životom kao...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU