Sunday, June 16, 2024

Dispatches from Elsewhere Season 1 (2020) Trailer Series

Share

- Advertisement -

Jason Segel, Andre Benjamin i dobitnica Oscara Sally Field uhvaćeni su u misteriju u prvom službenom nastupu za AMC-ovu novu antologijsku seriju “Dispatches from Elsewhere”.

Stvorio i izvršno producirao Jason Segel, koji je također napisao i režirao pilotsku epizodu, serija prati grupu neznanaca koji se nalaze ugurani u misteriju.

Ima tajnoviti svijet skriven od pogleda, a nalazi se odmah ispod površine. Segel glumi čovjeka koji pokušava otkrivati ovu slagalicu dok se bori da shvati svoju situaciju.

U seriji se pojavljuju i nedavni nominirani za Oscara Richard E. Grant (Možeš li mi ikad oprostiti?) I transrodna glumica “Mr. Robot” Eve Lindley.

Dispatches from Elsewhere Season 1 Episode 1 2020

Radnja ukratko:

DISPATCHES FROM ELSEWHERE slijedi skupinu običnih ljudi koji naiđu na slagalicu koja se skriva iza vela svakodnevnog života. Oni će otkriti da misterij viju mnogo dublje nego što su ikada zamislili.

Tv Series Detalji:

Glavne uloge Glumci: Jason Segel, Andre Benjamin, Sally Field, Richard E. Grant, Eve Lindley
Kreator: Jason Segel (pilot episode)
Žanr: Drama, Tv series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave