Friday, May 14, 2021

Don’t Look Deeper (2020) Trailer Serije

Pogledajte službeni trailer za novu Quibi misterioznu dramu “Don’t Look Deeper” u glavnoj ulozi Helene Howard (Madeline Madeline) s Donom Cheadleom (Black Monday, Avengers) i Emily Mortimer (Relic).

Web drama, koja bi trebala biti objavljena u nizu epizoda kratkog formata, govori o prividno običnom srednjoškolcu (kojeg glumi Howard), koji otkriva da su je roditelji (Cheadle i Mortimer) držali goleme i zapanjujuće tajne od nje veći dio života. Čini se da njeni roditelji nisu oni za koje kažu da jesu. I postoji mogućnost da ona možda nije čovjek.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

“Don’t Look Deeper” u režiji i izvedbi producirala je Catherine Hardwicke, poznatija po režiji prvog filma “Sumrak”. Hardwicke je režirao i poznate drame “Lords of Dogtown” i “Thirteen”.

Don’t Look Deeper Season 1 Episode 1 od Jula, 2020

Tv Series Radnja ukratko:

Postavljen u Merced, Kalifornija, “petnaestak minuta u budućnost”, DON’T LOOK DEEPER usredsređenog na srednjoškolca koji se ne može osloboditi osjećaja da nešto o njoj jednostavno nije u redu. A to je nešto … ona nije čovjek … nije jedan od nas. Ovo otkriće onoga što ona zapravo jest, odakle dolazi i tko ju je počeo tražiti, pokreće niz događaja koji iznenada stavljaju u opasnost cijeli njezin život.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Helena Howard, Don Cheadle, Emily Mortimer, Ema Horvath, Jan Luis Castellanos, Belissa Escobedo, Kaiwi Lyman. Harvey Zielinski, Harvey Guillen, Brandon Win, Kayleigh Gilbert, Dana Gourrier
Kreator: Catherine Hardwicke
Žanr: Drama, Sci-Fi, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

The Forever Purge (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za novi dio u filmskoj franšizi "The Forever Purge" koja...

Blindspotting Season 1 (2021) Trailer Serije

Službeni trailer objavljen je za nadolazeću originalnu seriju STARZ temeljenu na filmu "Blindspotting" iz...

Queen Bees (2021) Trailer Filma

Oskarovka Ellen Burstyn glumi žestoko neovisnu seniorku koja se bori s novim životom kao...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU