Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriDon't Look Deeper (2020) Trailer Serije

Don’t Look Deeper (2020) Trailer Serije

- Advertisement -

Pogledajte službeni trailer za novu Quibi misterioznu dramu “Don’t Look Deeper” u glavnoj ulozi Helene Howard (Madeline Madeline) s Donom Cheadleom (Black Monday, Avengers) i Emily Mortimer (Relic).

Web drama, koja bi trebala biti objavljena u nizu epizoda kratkog formata, govori o prividno običnom srednjoškolcu (kojeg glumi Howard), koji otkriva da su je roditelji (Cheadle i Mortimer) držali goleme i zapanjujuće tajne od nje veći dio života. Čini se da njeni roditelji nisu oni za koje kažu da jesu. I postoji mogućnost da ona možda nije čovjek.

- Advertisement -

“Don’t Look Deeper” u režiji i izvedbi producirala je Catherine Hardwicke, poznatija po režiji prvog filma “Sumrak”. Hardwicke je režirao i poznate drame “Lords of Dogtown” i “Thirteen”.

Don’t Look Deeper Season 1 Episode 1 od Jula, 2020

Tv Series Radnja ukratko:

Postavljen u Merced, Kalifornija, “petnaestak minuta u budućnost”, DON’T LOOK DEEPER usredsređenog na srednjoškolca koji se ne može osloboditi osjećaja da nešto o njoj jednostavno nije u redu. A to je nešto … ona nije čovjek … nije jedan od nas. Ovo otkriće onoga što ona zapravo jest, odakle dolazi i tko ju je počeo tražiti, pokreće niz događaja koji iznenada stavljaju u opasnost cijeli njezin život.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Helena Howard, Don Cheadle, Emily Mortimer, Ema Horvath, Jan Luis Castellanos, Belissa Escobedo, Kaiwi Lyman. Harvey Zielinski, Harvey Guillen, Brandon Win, Kayleigh Gilbert, Dana Gourrier
Kreator: Catherine Hardwicke
Žanr: Drama, Sci-Fi, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

- Advertisement -