Don’t Look Up (2021) TRAILER Filma

Netflix je objavio prvi službeni teaser trailer za “Don’t Look Up”, novu komediju o sudnjem danu od pisca i redatelja Adama McKaya, “The Big Short”, “Step Brothers” i “Vice”.

- Advertisement -

U glavnim ulogama Leonardo DiCaprio i Jennifer Lawrence u ulozi dvoje astronoma, originalni Netflixov film mračno je satiričan film katastrofe s jakim političkim prizvukom s Meryl Streep u ulozi predsjednice Sjedinjenih Država.

Čini se da film glumi glupost i nesposobnost američke vlade, naizgled u stilu “Dr. Strangelove” i “Veep”. Priča se vrti oko otkrića predstojećeg sudara s kometom vezanim za Zemlju i nespremnosti vlade da riješi to pitanje.

Osim DiCapria, Lawrencea i Streepa, u filmu se pojavljuje i glumačka ekipa svih zvijezda koja uključuje Jonah Hilla, Arianu Grande, Roba Morgana, Rona Perlmana, Marka Rylancea, Scotta Mescudija i mnoge druge.

Film je napisao i režirao McKay, iz priče koju su napisali McKay i politički novinar i viši savjetnik Bernie Sanders David Sirota.

Don’t Look Up Film u kinima od Decembra 2021 !

Radnja Filma Ukratko

Don’t Look Up priča o dva astronoma koji moraju otići na ogromnu medijsku turneju kako bi upozorili čovječanstvo na približavajući komet koji će uništiti planet Zemlju.

Don’t Look Up Trailer Filma:

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Jonah Hill, Meryl Streep, Ariana Grande, Rob Morgan, Cate Blanchett, Matthew Perry, Chris Evans, Melanie Lynskey, Gina Gershon, Michael Chiklis, Timothee Chalamet, Ron Perlman, Tyler Perry, Mark Rylance, Scott Mescudi, Himesh Patel
Redatelj: Adam McKay
Scenarist: Adam McKay, David Sirota
Žanr Filma: Komedija, Filmovi 2021
Trajanje filma: 2h 25min | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...