Thursday, June 24, 2021

Downhill (2020) Trailer Filma

Bračni par otkriva da je njihova veza testirana kada im je obiteljski skijaški odmor naglo stavljen na stranu skoro smrtne katastrofe. Pogledajte prvi službeni trailer za film “Downhill”, nadolazeći američki remake kritički švedskog filma “Više sile”.

Hoće li Ferrell glumiti nasuprot Julia Louis-Dreyfus u ovom mračno komičnom filmu katastrofe o bračnom paru koji dugo živi, ​​dok je na odmoru u Alpama, pretrpio iskustvo gotovo smrti, kada lavina gotovo udari u njihov skijaški dom.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ferrellov lik sleće u pseću kućicu kad njegova supruga (Louis-Dreyfus) postaje sve zgroženija zbog njegove snažne odluke da pobjegne i ostavi nju i njihovu djecu za vrijeme kaotičnih događaja. Njihov se brak provodi kroz šljam dok pokušavaju spasiti svoj odmor, a također i sada razorenu vezu.

Miranda Otto (Filmovi Gospodara prstenova), Zach Woods (Silicijska dolina), Kristofer Hivju (Igra prijestolja) i Zoe Chao (Where’d You Go, Bernadette), zvijezde.

“Downhill” režirali su i napisali stripovski glumci Nat Faxon i Jim Rash, koji su zaslužili Oscara za zajedničko pisanje drame Aleksandra Paynea “Potomci”. Faxon i Rash također su prethodno pisali i režirali komediju “The Way Way Back”.

Downhill Film u kinima od Februara, 2020 !

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Radnja Ukratko:

Ray Monroe (Sam Worthington) i njegova supruga Joanne (Lily Rabe) vode svoju kcer u hitnu sobu obližnje bolnice nakon što je ozlijedena u nesreci. Nakon što su je poslali na daljnja ispitivanja, njegova supruga i kcer nestaju i svi zapisi o njihovom posjetu nestaju. Rayova briga pretvara se u ocajnicku utrku kako bi pronašla svoju obitelj i otkrio istinu onoga što im se dogodilo.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Will Ferrell, Julia Louis-Dreyfus, Miranda Otto, Zach Woods, Kristofer Hivju, Zoe Chao
Redatelj: Nat Faxon, Jim Rash
Scenarist: Jesse Armstrong, Nat Faxon
Žanr Filma: Drama
Trajanje filma: 90min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Titane (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za Ducournauov "Titane". Riječ je o visoko stiliziranom trileru u...

Till Death (2021) Trailer Filma

Megan Fox glumi emocionalno rastrojenu ženu koja se ujutro nakon romantične večeri sa suprugom...

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU