Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriDr. Death Season 1 (2021) Trailer Serije

Dr. Death Season 1 (2021) Trailer Serije

- Advertisement -

Adaptirano iz popularnog Wonderyjeva podcasta istinitog zločina, u “Dr. Death” glumi Joshua Jackson (Afera) kao dr. Christopher Duntsch, mladi i sve veći neurokirurg u Dallasu u Teksasu koji je 2017. godine optužen za grubu zlouporabu koja je rezultirala sakaćenjem nekoliko pacijenata i ubio dvoje od njih.

Ograničena serija za streaming također glumi Aleca Baldwina, Christiana Slatera s AnnaSophiom Robb, Dominicom Burgessom, Hubertom Point-Du Jourom i Grace Gummer.

- Advertisement -

Televizijska pomagačica Maggie Kiley (Prljavi John: Sezona 2, Riverdale, Američka horor priča) režira prve dvije epizode osmodijelne mini-serije koju je kreirao i napisao Patrick Macmanus (Povratak kući, sretan !, Marko Polo).

Dr. Death Season 1 Episode 1 od 2021

Tv Series Radnja ukratko:

Na temelju Wonderyjeva hit podcasta, DR. SMRT je nadahnuta zastrašujućom istinitom pričom dr. Christophera Duntscha (Joshua Jackson), zvijezde u usponu u medicinskoj zajednici u Dallasu. Mlad, karizmatičan i tobože briljantan, dr. Duntsch gradio je procvat neurokirurgije kada se sve naglo promijenilo. Pacijenti su ulazili u njegovu operacijsku salu zbog složenih, ali rutinskih operacija kralježnice i ostajali trajno osakaćeni ili mrtvi. Dok su se žrtve gomilale, dvojica liječnika, neurokirurg Robert Henderson (Alec Baldwin) i vaskularni kirurg Randall Kirby (Christian Slater), kao i tužiteljica iz Dallasa Michelle Shughart (AnnaSophia Robb), krenula su ga zaustaviti. DR. DEATH istražuje iskrivljeni um dr. Duntscha i kvarove sustava dizajniranog da zaštiti najneobraznije među nama.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Joshua Jackson, Alec Baldwin, Christian Slater, AnnaSophia Robb, Dominic Burgess, Grace Gummer, Molly Griggs, Hubert Point-Du Jour, Maryann Plunkett, Carrie Preston
Kreator: Patrick Macmanus
Žanr: Triler, Drama, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

- Advertisement -