Dream Horse (2020) Trailer Filma

Toni Collette (Knives Out, Hereditary) amaterski je uzgajivač konja u prvom službenom traileru za nadolazeću inspiracijsku britansku dramatizaciju “Dream Horse”.

- Advertisement -

S glavnim ulogom, pobjednikom Emmyja, Damianom Lewisom (Homeland, Billions), film je nadahnut nevjerojatnom istinitom pričom o tome kako su se članovi malog velškog sela okupljali kako bi kupili mladog trkačkog konja u nadi da će biti ponosni vlasnici svjetskog prvaka.

Film se također temelji na istoimenom dokumentarcu iz 2015. godine redatelja Louisa Osmonda.

Collette portretira Jana Vokesa, velškog blagajnika i barmena koja je pozvala svoje susjede i prijatelje da udruže svoja financijska sredstva kako bi postali ravnopravni partneri “Dream Alliancea”, mladog trkačkog konja s velikim potencijalom.

Joanna Page (TV spotovi Gavin & Stacey) i Owen Teale (Game of Thrones) suigrači.

Dream Horse u kinima od Maja, 2020 !

Radnja Ukratko:

Film govori istinsku priču Jana Vokesa, (nominirani za nagradu Oscar Toni Collette), velškog blagajnika i barmena, koja odlučuje uzgajati i unajmiti trkačkog konja. Ona uvjerava svoje susjede i prijatelje da financijski doprinesu projektu. Plan ulaganja u ovu grupu se isplati dok se konj diže kroz redove i stavlja ih u utrku za državno prvenstvo.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Toni Collette, Damian Lewis, Joanna Page, Owen Teale, Nicholas Farrell, Peter Davison, Karl Johnson
Redatelj: Euros Lyn
Scenarist: Neil McKay
Žanr Filma: Komedija
Trajanje filma: 102min
Zemlja: UK
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...