Friday, March 5, 2021

Embattled (2020) Trailer Filma

Stephen Dorff egomanski je glasni MMA prvak koji svoj naslov mora obraniti od svog najtežeg rivala, a koji je slučajno njegov sin.

Pogledajte službeni trailer za predstojeću sportsku dramu “Embattled”, koju je napisao David McKenna, pisac “American History X”.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Darren Mann (iz “Chilling Adventures of Sabrina”) također glumi u filmu kao otuđeni odrasli sin Stephena Dorffa koji je od djetinjstva sanjao da postane profesionalni MMA borac. Dobija priliku da trenira i radi s ocem. No, nakon gorkog prekida, on postaje sljedeći očev veliki protivnik u ringu.

Režirao ga je indie redatelj Nick Sarkisov (Krasny), a u filmu glume i novopridošli Colin McKeenna, Donald Faison (Scrubs) i Elizabeth Reaser (The Haunting of Hill House).

Embattled Film u kinima od Novembra, 2020 !

Radnja Ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Odgojen od oca nasilnika, Cash (Stephen Dorff) usmjerava svoju agresiju da postane MMA borac svjetskog prvaka. Sada naviknut na bogatstvo, pohvalu i globalnu popularnost, suočava se s novim izazovom kad mu se rodi drugi sin s Williamsovim sindromom. Ali ovaj put, umjesto da stoji i bori se, on trči. Dok Cash nastavlja borbu u ringu, njegov najstariji sin Jett (Darren Mann) postaje skrbnik mlađeg brata Quinna (Colin McKenna). Kad Jett odluči slijediti očeve borbene korake i krenuti u borbenu utakmicu, suočava se s prošlošću, krećući se putem koji neizbježno postavlja oca protiv sina u bitku koja, bez obzira na ishod, niti jedna niti druga ne mogu pobijediti.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Stephen Dorff, Darren Mann, Colin McKeenna, Donald Faison, Elizabeth Reaser, Said Taghmaoui, Mimi Davila, Karrueche Tran, Ava Capri
Redatelj: Nick Sarkisov
Scenarist: David McKenna
Žanr Filma: Akcija, Drama, Sport
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Made for Love Season 1 (2021) Trailer Serije

Zvijezdi "Palm Springs" Cristin Milioti ugrađen je s čipom za praćenje u prvom službenom...

Tom Clancy’s Without Remorse (2021) Trailer Filma

Michael B. Jordan kreće u opaki lov na osvetu u prvoj službenoj najavi za...

Thunder Force (2021) Trailer Filma

Melissa McCarthy i Octavia Spencer igraju dvoje novoformiranih superheroja u prvoj službenoj najavi za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU