Embattled (2020) Trailer Filma

Stephen Dorff egomanski je glasni MMA prvak koji svoj naslov mora obraniti od svog najtežeg rivala, a koji je slučajno njegov sin.

- Advertisement -

Pogledajte službeni trailer za predstojeću sportsku dramu “Embattled”, koju je napisao David McKenna, pisac “American History X”.

Darren Mann (iz “Chilling Adventures of Sabrina”) također glumi u filmu kao otuđeni odrasli sin Stephena Dorffa koji je od djetinjstva sanjao da postane profesionalni MMA borac. Dobija priliku da trenira i radi s ocem. No, nakon gorkog prekida, on postaje sljedeći očev veliki protivnik u ringu.

Režirao ga je indie redatelj Nick Sarkisov (Krasny), a u filmu glume i novopridošli Colin McKeenna, Donald Faison (Scrubs) i Elizabeth Reaser (The Haunting of Hill House).

Embattled Film u kinima od Novembra, 2020 !

Radnja Ukratko:

Odgojen od oca nasilnika, Cash (Stephen Dorff) usmjerava svoju agresiju da postane MMA borac svjetskog prvaka. Sada naviknut na bogatstvo, pohvalu i globalnu popularnost, suočava se s novim izazovom kad mu se rodi drugi sin s Williamsovim sindromom. Ali ovaj put, umjesto da stoji i bori se, on trči. Dok Cash nastavlja borbu u ringu, njegov najstariji sin Jett (Darren Mann) postaje skrbnik mlađeg brata Quinna (Colin McKenna). Kad Jett odluči slijediti očeve borbene korake i krenuti u borbenu utakmicu, suočava se s prošlošću, krećući se putem koji neizbježno postavlja oca protiv sina u bitku koja, bez obzira na ishod, niti jedna niti druga ne mogu pobijediti.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Stephen Dorff, Darren Mann, Colin McKeenna, Donald Faison, Elizabeth Reaser, Said Taghmaoui, Mimi Davila, Karrueche Tran, Ava Capri
Redatelj: Nick Sarkisov
Scenarist: David McKenna
Žanr Filma: Akcija, Drama, Sport
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...