Friday, March 5, 2021

Emily in Paris Season 1 (2020) Trailer Serije

Pogledajte prvi službeni teaser za “Emily in Paris”, novu streaming komediju u kojoj glumi Lily Collins (The Mortal Instruments, Okja) kao ambicioznu dvadeset i nešto marketinške direktorice iz Chicaga koja svoj posao iz snova pronalazi u Parizu.

Darren Star, tvorac filmova “Seks i grad” i “Mlađi”, donosi novu originalnu Netflixovu seriju o mladoj ženi vođenoj karijerom koja živi u Gradu svjetlosti.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Snimljena u potpunosti u Parizu i diljem Francuske, u seriji Netflix glume i Filipinac Leroy Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat, Bruno Gouery, Ashley Park, s Kate Walsh, Williamom Abadiejem i Arnaudom Viardom.

Emily in Paris Season 1 Episode 1 od Oktobra, 2020

Tv Series Radnja ukratko:

Emily, ambiciozna i marketinška direktorica iz Chicaga, neočekivano pristaje na posao iz snova u Parizu kada njezina tvrtka preuzme francusku luksuznu marketinšku tvrtku – a ona ima zadatak preoblikovati njihovu strategiju društvenih medija. Emilyin novi život u Parizu ispunjen je opojnim pustolovinama i iznenađujućim izazovima dok žonglira pridobivanjem svojih kolega s posla, sklapanjem prijatelja i navigacijom u novim romansama.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Lily Collins, Philippine Leroy Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat, Bruno Gouery, Ashley Park, Kate Walsh, William Abadie, Arnaud Viard
Kreator: Darren Star
Žanr: Comedy, Drama, Tv Series
Trajanje: 30 min
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

Made for Love Season 1 (2021) Trailer Serije

Zvijezdi "Palm Springs" Cristin Milioti ugrađen je s čipom za praćenje u prvom službenom...

Tom Clancy’s Without Remorse (2021) Trailer Filma

Michael B. Jordan kreće u opaki lov na osvetu u prvoj službenoj najavi za...

Thunder Force (2021) Trailer Filma

Melissa McCarthy i Octavia Spencer igraju dvoje novoformiranih superheroja u prvoj službenoj najavi za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU