Thursday, June 24, 2021

Emily in Paris Season 1 (2020) Trailer Serije

Pogledajte prvi službeni teaser za “Emily in Paris”, novu streaming komediju u kojoj glumi Lily Collins (The Mortal Instruments, Okja) kao ambicioznu dvadeset i nešto marketinške direktorice iz Chicaga koja svoj posao iz snova pronalazi u Parizu.

Darren Star, tvorac filmova “Seks i grad” i “Mlađi”, donosi novu originalnu Netflixovu seriju o mladoj ženi vođenoj karijerom koja živi u Gradu svjetlosti.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Snimljena u potpunosti u Parizu i diljem Francuske, u seriji Netflix glume i Filipinac Leroy Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat, Bruno Gouery, Ashley Park, s Kate Walsh, Williamom Abadiejem i Arnaudom Viardom.

Emily in Paris Season 1 Episode 1 od Oktobra, 2020

Tv Series Radnja ukratko:

Emily, ambiciozna i marketinška direktorica iz Chicaga, neočekivano pristaje na posao iz snova u Parizu kada njezina tvrtka preuzme francusku luksuznu marketinšku tvrtku – a ona ima zadatak preoblikovati njihovu strategiju društvenih medija. Emilyin novi život u Parizu ispunjen je opojnim pustolovinama i iznenađujućim izazovima dok žonglira pridobivanjem svojih kolega s posla, sklapanjem prijatelja i navigacijom u novim romansama.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Lily Collins, Philippine Leroy Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat, Bruno Gouery, Ashley Park, Kate Walsh, William Abadie, Arnaud Viard
Kreator: Darren Star
Žanr: Comedy, Drama, Tv Series
Trajanje: 30 min
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

Titane (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za Ducournauov "Titane". Riječ je o visoko stiliziranom trileru u...

Till Death (2021) Trailer Filma

Megan Fox glumi emocionalno rastrojenu ženu koja se ujutro nakon romantične večeri sa suprugom...

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU