Encanto (2021) Trailer Filma

Disney je objavio službeni dugometražni trailer za novi, fantastični animirani film “Encanto” usmjeren na centralni latino.

- Advertisement -

Sa Stephanie Beatriz iz Brooklyna devet i devet u ulozi Mirabelinog glasa, animirani film odvija se u čarobnom selu u Kolumbiji gdje svaki član Madrigala, izvanredne latinske obitelji, posjeduje jedinstvenu vještinu ili supersilu.

U središtu je Mirabel Madrigal, obična 15-godišnja djevojka koja se bori da otkrije svoj poseban dar. Dok pokušava razumjeti svoju posebnost, zatiče se na čarobnom putovanju kako bi spasila svoj narod.

Osim Stephanie Beatriz, u glasovima su i John Leguizamo, Maria Cecilia Botero, Wilmer Valderrama, Diane Guerrero, Angie Cepeda, reggaeton pjevačica Adassa i mnogi drugi.

Režiju animiranog filma potpisuje suradnik “Zootopia” Byron Howard te pisac “Zootopia” i “Moana” Jared Bush, koji je zajedno sa scenaristom napisao i televizijski pisac/dramaturg Charise Castro Smith (The Haunting of Hill House, Sweetbitter) .

Disney’s Encanto Film u kinima od Novembra2021 !

Radnja Filma Ukratko:

ENCANTO Walt Disney Animation Studiosa priča je o izvanrednoj obitelji, Madrigalima, koji žive skriveni u planinama Kolumbije u čarobnoj kući, u živahnom gradu, na čudesnom, šarmiranom mjestu zvanom Encanto. Potpuno novi originalni film sadrži glas Stephanie Beatriz kao Mirabel, obične 15-godišnjakinje koja se bori da pronađe svoje mjesto u svojoj obitelji …

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Stephanie Beatriz, Maria Cecilia Botero, Wilmer Valderrama, Adassa, Diane Guerrero, John Leguizamo, Mauro Castillo, Angie Cepeda, Jessica Darrow, Rhenzy Feliz, Carolina Gaitan
Redatelj: Jared Bush, Byron Howard, Charise Castro Smith
Scenarist: Jared Bush, Charise Castro Smith, Lin-Manuel Miranda
Žanr Filma: Animacija, Avantura, Komedija, Filmovi 2021
Trajanje filma: / | Godina: 2021
Zemlja: USA, Colombia
Oficijalni Sajt: IMDB

ENCANTO Trailer Filma:

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...