Escape Room: Tournament of Champions (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za “Escape Room: Tournament of Champions”, nastavak horor trilera iz 2019. redatelja horora Adama Robitela (The Taking of Deborah Logan, Insidious: The Last Key, Escape Room).

- Advertisement -

Predstojeći triler može se pohvaliti ansamblom koji predvode Taylor Russell (Waves) i Logan Miller (Scouts Guide to the Zombie Apocalypse) kao preživjeli članovi originalnog trilera. Među ostalim članovima glumačke ekipe su Indya Moore (Pose), Isabelle Fuhrman (Siroče), Carlito Olivero (East Los High), Holland Roden (Teen Wolf) i Thomas Cocquerel (The 100).

Film horora usredotočen je na skupinu preživjelih iz “Soba za bijeg” jer su se opet našli u zatočeništvu nepoznatih napadača i prisiljeni sudjelovati na još jednom turniru života ili smrti, gdje su igre obuzimanije, složenije i iscrpljujuće.

Escape Room: Tournament of Champions Film u kinima od Jula 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Escape Room: Tournament of Champions nastavak je psihološkog trilera s kino hitovima koji se prestravio publici širom svijeta. U ovom se dijelu šestero ljudi nesvjesno nađe zatvoreno u drugoj seriji soba za bijeg, polako otkrivajući ono što im je zajedničko za preživljavanje … i otkrivajući da su svi već igrali tu igru.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Taylor Russell, Logan Miller, Indya Moore, Isabelle Fuhrman, Carlito Olivero, Holland Roden, Thomas Cocquerel
Redatelj: Adam Robitel
Scenarist: Fritz Böhm, Will Honley, Christine Lavaf
Žanr Filma: Akcija, Avantura, Horor, Filmovi 2021
Trajanje filma: / min | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma Escape Room: Tournament of Champions:

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...