Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriEternals (2021) Trailer Filma

Eternals (2021) Trailer Filma

- Advertisement -

Službena najava objavljena je za željno iščekivani Marvelov film “Eternals”, koji potječe od nedavne Oscarom nagrađene redateljice “Nomadlanda” Chloe Zhao, a sadrži zvjezdanu glumačku ekipu svih zvijezda u kojoj su Gemma Chan, Richard Madden i Kumail Nanjiani , Salma Hayek, Angelina Jolie i još mnogo toga.

Predstojeći MCU film, koji obilježava početak svoje četvrte faze, usredotočen je na skupinu besmrtnih bića s nadljudskim moćima koja već stoljećima pomažu i pomažu čovječanstvu. Dok prate događaje iz filma “Osvetnici: Endgame”, ovi besmrtni “Eternals” koji su se, uglavnom, držali podalje od pogleda, okupljaju se kako bi zaštitili čovječanstvo od svojih zlih kolega, “Devijanata”.

- Advertisement -

U filmu, koji je također napisala redateljica Chloe Zhao, glume i Lia McHugh, Brian Tyree Henry, Lauren Ridloff, Barry Keoghan, Don Lee, Gil Birmingham, Harish Patel i Kit Harington.

Eternals Film u kinima od Novembra 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Eternals je rasa besmrtnih bića s nadljudskim moćima koja su tajno živjela na Zemlji tisućama godina, ponovno se ujedinjuju kako bi zaštitili čovječanstvo od svojih zlih kolega, Devijanata.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Gemma Chan, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lia McHugh, Brian Tyree Henry, Lauren Ridloff, Barry Keoghan, Don Lee, Gil Birmingham, Harish Patel, Kit Harington, Salma Hayek, Angelina Jolie
Redatelj: Chloé Zhao
Scenarist: Kaz Firpo, Ryan Firpo, Jack Kirby
Žanr Filma: Akcija, Avantura, Triler, Filmovi 2021
Trajanje filma: / min | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Eternals — New Official TV Spot

Trailer Filma Eternals:

- Advertisement -