Tuesday, June 22, 2021

Extraction (2020) Trailer Filma

Chris Hemsworth plaćenik je za najam koji pokušava spasiti otetog sina međunarodnog gospodara kriminala u prvom službenom prikolici za “Extraction”.

Inspiriran grafičkim romanom “Ciudad”, film je novi visoko oktanski akcijski triler za Netflix koji su producirali redatelji “Avengers” Joe i Anthony Russo; iz scenarija Joea Russa.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Hemsworth glumi Tylera Rakea, otvrdnutog plaćenika na crnom tržištu koji je angažiran da “izvuče” nevinog sina (glumi ga Rudhraksh Jaiswal) lorda za zločine, kojeg su opasni otmičari u Bangladešu uzeli kao taoca. Ali posao postaje sve teži kada cijeli grad zapusti, ostavljajući Tyleru malo prostora za kretanje i manevar.

Koordinator akcije i kaskadera Sam Hargrave, koji je radio na filmovima poput “Atomska plavuša”, “Osvetnici: Endgame”, “Kapetan Amerika: Građanski rat”, između ostalog, svoj je redateljski prvijenac igrao s “Izvlačenje”, koji je također -stars David Harbor, Golshifteh Farahani, Geetanjali Thapa, Randeep Hooda i Derek Luke.

Extraction Film u kinima od Aprila, 2020 !

Radnja Ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tyler Rake (Chris Hemsworth) je neustrašivi plaćenik na crnom tržištu koji se upušta u najsmrtonosniju misiju u karijeri kada je prijavljen za spašavanje otetog sina međunarodnog lorda za zločin. Režiju Sam Hargravea, ovaj akcijski triler s rubom vašeg sjedala, produciraju Joe i Anthony Russo, vizionarski režiseri Avengers: Endgame.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Chris Hemsworth, Rudhraksh Jaiswal, David Harbour, Golshifteh Farahani, Geetanjali Thapa, Randeep Hooda, Derek Luke
Redatelj: Sam Hargrave
Scenarist: Joe Russo
Žanr Filma: Akcija, Drama
Trajanje filma: 116 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Titane (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za Ducournauov "Titane". Riječ je o visoko stiliziranom trileru u...

Till Death (2021) Trailer Filma

Megan Fox glumi emocionalno rastrojenu ženu koja se ujutro nakon romantične večeri sa suprugom...

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU