Fall 2022 Traler o prijateljstvu

Objavljen je službeni trailer za “Fall”, novi triler o preživljavanju o dvije penjačice koje se nađu nasukane na vrhu napuštenog radijskog tornja bez izlaza dolje.

- Advertisement -

U filmu glume Grace Caroline Currey (Shazam!) i Virginia Gardner (Runaways) kao dvije najbolje prijateljice koje su jednako vješte u penjanju. Oni, međutim, donose glupu odluku da se popnu na udaljeni, napušteni radijski toranj. Ali ostaju nasukani na vrhu kule kad nešto pođe po zlu. Sa samo ograničenom penjačkom opremom i nedostatkom zaliha, dvije žene daju sve od sebe da prežive ovo iskušenje.

Uz Jeffreya Deana Morgana iz The Walking Dead u glavnoj ulozi, triler je režirao redatelj Scott Mann čije režije uključuju kriminalističke trilere “Final Score”, “Heist” i kriminalističku seriju “The Oath”.

Fall Film u kinima od Augusta 2022 !

Radnja Filma Ukratko:

Za najbolje prijateljice Becky (Grace Caroline Currey) i Hunter (Virginia Gardner) život se sastoji od svladavanja strahova i pomicanja granica. Ali nakon što se popnu 2000 stopa do vrha udaljenog, napuštenog radijskog tornja, nađu se bez puta dolje. Sada će Becky i Hunterove stručne penjačke vještine biti stavljene na najveću kušnju dok se očajnički bore da prežive vremenske nepogode, nedostatak zaliha i visine koje izazivaju vrtoglavicu u ovom adrenalinskom trileru u kojem glumi Jeffrey Dean Morgan.

Fall Trailer Filma:

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci:

Henriette Confurius, André Hennicke, Sabine Timoteo, Ursina Lardi, Ivan Georgiev, Birte Schnöink, Flurin Giger, Dagna Litzenberger-Vinet, Dorian Heiniger, Liliane Amuat

Žanr Filma:

Triler, Filmovi 2022

Redatelj:

Scott Mann

Scenarist:

Jonathan Frank, Scott Mann

Trajanje filma:

1h 47min Godina: 2022

Zemlja:

USA, UK

Oficijalni Sajt:

IMDB

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...