Thursday, May 13, 2021

Falling for Figaro (2020) Trailer Filma

Mlada žena sanja da postane poznata operna pjevačica. Dakle, ona napušta posao da bi se preselila u Škotsku, gdje pohađa intenzivne satove vokalnog usavršavanja kod nesretnog učitelja pjevanja koji je nekoć bila proslavljena operna diva.

Pogledajte prvi službeni trailer za “Falling for Figaro”, novu dramu opernog pjevanja u kojoj glume Danielle Macdonald (Dumplin ‘, Patti Cakes) s britanskom glumicom Joannom Lumley (Absolutely Fabulous) i Hughom Skinnerom (Fleabag).

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Macdonald glumi ambicioznog opernog pjevača. Nakon što napusti svoj korporativni posao, daje si godinu dana da nauči pjevati poput velikana. Ubrzo dolazi pod paskom strogog i neumoljivog instruktora pjevanja (glumi ga Lumley) koji želi da se ona natječe na natjecanju u opernom pjevanju, gdje će se suprotstaviti drugom učiteljevom pjevaču (ovdje ga igra Skinner).

Falling for Figaro Film u kinima 2021 !

Radnja Ukratko:

Falling for Figaro romantična je komedija smještena u žestoki svijet natjecanja u opernom pjevanju, a glavne uloge tumače Danielle Macdonald, Hugh Skinner i Joanna Lumley.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Millie (Macdonald) je briljantna mlada upraviteljica fondova koja napušta svoj neispunjeni posao i dugogodišnjeg dečka kako bi progonila svoj životni san da postane operna pjevačica … u škotskom gorju! Intenzivne satove vokalnog treninga započinje s poznatom, ali zastrašujućom učiteljicom pjevanja i bivšom opernom divom Meghan Geoffrey-Bishop (Lumley). Tamo upoznaje Maxa (Skinner), još jednog Meghaninog učenika koji također trenira za nadolazeće natjecanje “Singer of Renown”. Ono što započinje kao brutalno nadmetanje Millie i Maxa polako se pretvara u nešto više …

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Sam Worthington, Lily Rabe, Stephen Tobolowsky, Adjoa Andoh, Lucy Capri, Lauren Cochrane, Shane Dean
Redatelj: Ben Lewin
Scenarist: Ben Lewin, Allen PalmerBen Lewin, Allen Palmer
Žanr Filma: Komedija, Romansa
Trajanje filma: 104 min
Zemlja: Australia | USA | UK
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Stillwater (2021) Trailer Filma

Kad je njegova kćer iznenada uhićena zbog ubojstva i suoči se s dugotrajnom zatvorskom...

Lisey’s Story Season 1 (2021) Trailer Serije

Od izvršnog producenta J. J. Abramsa i hvaljenog čileanskog redatelja Pabla Larraina (o slavi...

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU