Saturday, January 22, 2022
HomeTraileriFalse Positive (2021) Trailer Filma

False Positive (2021) Trailer Filma

-

Hulu je objavio službeni trailer za novi, nadolazeći horor “False Positive”, u kojem glume Ilana Glazer iz Broad Cityja s Justinom Therouxom, Pierceom Brosnanom, Zainab Jah, Sophiom Bush i Gretchen Mol.

Film u produkciji A24 Films (studio koji stoji iza Midsommara, Svjetionika i Vještice) prati mladu trudnicu (glumi je Glazer) jer sumnja da je njezin liječnik za plodnost (Brosnan) možda znanstveno izmijenio njezinu trudnoću. Zbog vlastite uvrnute svrhe.

Čini se da se psihološki triler off-kilter našao na tragu klasičnog horor filma “Rosemaryna beba” i kultnog britanskog trilera “Prevenge” iz 2017. godine.

Glazer je također napisao scenarij zajedno s redateljem filma “Broad City” Johnom Leejem, koji je vodio originalni film Hulua.

False Positive Film u kinima od Juna 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Nakon mjeseci pokušaja i neuspjeha u trudnoći, Lucy (Ilana Glazer) i Adrian (Justin Theroux) napokon pronalaze svog liječnika za plodnost iz snova u proslavljenom dr. Hindleu (Pierce Brosnan). Ali nakon što zatrudni sa zdravom djevojčicom, Lucy počinje primjećivati nešto zlokobno kroz Hindlein blistavi šarm i kreće u otkrivanje uznemirujuće istine o njemu i vlastite “priče o rođenju”. Kao da trudnoća nije dovoljno komplicirana …

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Ilana Glazer, Justin Theroux, Pierce Brosnan, Zainab Jah, Sophia Bush, Gretchen Mol
Redatelj: John Lee
Scenarist: Ilana Glazer, John Lee
Žanr Filma: Horor, Filmovi 2021
Trajanje filma: 1h 32min | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma False Positive:

Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte jos...

Latest posts