Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriFalse Positive (2021) Trailer Filma

False Positive (2021) Trailer Filma

- Advertisement -

Hulu je objavio službeni trailer za novi, nadolazeći horor “False Positive”, u kojem glume Ilana Glazer iz Broad Cityja s Justinom Therouxom, Pierceom Brosnanom, Zainab Jah, Sophiom Bush i Gretchen Mol.

Film u produkciji A24 Films (studio koji stoji iza Midsommara, Svjetionika i Vještice) prati mladu trudnicu (glumi je Glazer) jer sumnja da je njezin liječnik za plodnost (Brosnan) možda znanstveno izmijenio njezinu trudnoću. Zbog vlastite uvrnute svrhe.

- Advertisement -

Čini se da se psihološki triler off-kilter našao na tragu klasičnog horor filma “Rosemaryna beba” i kultnog britanskog trilera “Prevenge” iz 2017. godine.

Glazer je također napisao scenarij zajedno s redateljem filma “Broad City” Johnom Leejem, koji je vodio originalni film Hulua.

False Positive Film u kinima od Juna 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Nakon mjeseci pokušaja i neuspjeha u trudnoći, Lucy (Ilana Glazer) i Adrian (Justin Theroux) napokon pronalaze svog liječnika za plodnost iz snova u proslavljenom dr. Hindleu (Pierce Brosnan). Ali nakon što zatrudni sa zdravom djevojčicom, Lucy počinje primjećivati nešto zlokobno kroz Hindlein blistavi šarm i kreće u otkrivanje uznemirujuće istine o njemu i vlastite “priče o rođenju”. Kao da trudnoća nije dovoljno komplicirana …

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Ilana Glazer, Justin Theroux, Pierce Brosnan, Zainab Jah, Sophia Bush, Gretchen Mol
Redatelj: John Lee
Scenarist: Ilana Glazer, John Lee
Žanr Filma: Horor, Filmovi 2021
Trajanje filma: 1h 32min | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma False Positive:

- Advertisement -