Tuesday, May 11, 2021

Fast & Furious 9 (The Fast Saga)(2021) Trailer Filma

Obitelj poprima potpuno novo značenje budući da vidimo bivšeg vozača ulične utrke Vin Diesela Dominica Toretta koji dijeli nježni trenutak sa svojim malim sinom u prvom službenom traileru za “F9: The Fast Saga”, predstojećem devetom poglavlju popularnog akcijskog filma iz Universal Studiosa.

Akcijski direktor Justin Lin vratio se franšizama namijenjenim osobnim automobilima prvi put nakon što je 2013. godine nadzirao “Brzi i žestoki 6.”

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

I ovog puta film će započeti s pomakom skoka u vremenu jer će se Dominic i Letty (Michelle Rodriguez) više usredotočiti na podizanje svog sada već malodobnog sina “Malog Briana”, a ne na opasne velike brzine automobilske misije sa svojom odabranom obitelji. Naravno, povučeni su u akciju nakon pauze, gdje se vidi kako se dižu protiv nekoga iz Domine prošlosti.

Osim Diesela i Rodrigueza, među onima koji se također vraćaju franšizi su Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris ‘Ludacris’ Mostovi, Nathalie Emmanuel, Jason Tobin, Charlize Theron i Helen Mirren.

U međuvremenu, WWE-ov glumac super zvijezda John Cena najnoviji je glumac velikog imena kojemu treba dodati glumačku ulogu. Igra se “majstora lopova, atentatora i vozača visokih performansi” koji je upravo takav Dom mali zli brat.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

A ako to nije dovoljno veliko iznenađenje za tebe … pa, kako onda: Han (Sung Kang) se vratio iz mrtvih!

Fast & Furious 9 (The Fast Saga)(2020)Film u kinima Juna, 2021 !

Radnja Ukratko:

Dom Toretto Vin Diesela vodi miran život izvan mreže s Lettyjem i njegovim sinom, malim Brianom, ali oni znaju da opasnost uvijek vreba upravo preko njihovog mirnog horizonta. Ovaj put će ta prijetnja prisiliti Domu da se suoči s grijesima svoje prošlosti ako će spasiti one koje najviše voli. Njegova se posada udružuje kako bi zaustavila zavjeru o potresu svijeta koju je vodio najvještiji ubojica i vozač visokih performansi s kojima su se susreli: čovjek koji bi također mogao biti Domov zaboravljeni brat, Jakob (John Cena) …

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris ‘Ludacris’ Bridges, Charlize Theron, John Cena, Nathalie Emmanuel, Jason Tobin, Jim Parrack, Finn Cole, Michael Rooker, Helen Mirren, Cardi B, i Sung Kang
Redatelj: Justin Lin
Scenarist: Daniel Casey,  Gary Scott Thompson
Žanr Filma: Akcija, Avantura, Krimi
Trajanje filma: 145 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

The Green Knight (2021) Trailer Filma

Pogledajte službenu cjelovečernju najavu za nadolazeći srednjovjekovni fantastični film "The Green Knight", koji se...

Fatherhood (2021) Trailer Filma

Komičar Kevin Hart bavi se svakodnevnim borbama oko roditeljstva malog djeteta u prvom službenom...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU