Fast & Furious 9 (The Fast Saga)(2021) Trailer Filma

Obitelj poprima potpuno novo značenje budući da vidimo bivšeg vozača ulične utrke Vin Diesela Dominica Toretta koji dijeli nježni trenutak sa svojim malim sinom u prvom službenom traileru za “F9: The Fast Saga”, predstojećem devetom poglavlju popularnog akcijskog filma iz Universal Studiosa.

- Advertisement -

Akcijski direktor Justin Lin vratio se franšizama namijenjenim osobnim automobilima prvi put nakon što je 2013. godine nadzirao “Brzi i žestoki 6.”

I ovog puta film će započeti s pomakom skoka u vremenu jer će se Dominic i Letty (Michelle Rodriguez) više usredotočiti na podizanje svog sada već malodobnog sina “Malog Briana”, a ne na opasne velike brzine automobilske misije sa svojom odabranom obitelji. Naravno, povučeni su u akciju nakon pauze, gdje se vidi kako se dižu protiv nekoga iz Domine prošlosti.

Osim Diesela i Rodrigueza, među onima koji se također vraćaju franšizi su Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris ‘Ludacris’ Mostovi, Nathalie Emmanuel, Jason Tobin, Charlize Theron i Helen Mirren.

U međuvremenu, WWE-ov glumac super zvijezda John Cena najnoviji je glumac velikog imena kojemu treba dodati glumačku ulogu. Igra se “majstora lopova, atentatora i vozača visokih performansi” koji je upravo takav Dom mali zli brat.

A ako to nije dovoljno veliko iznenađenje za tebe … pa, kako onda: Han (Sung Kang) se vratio iz mrtvih!

Fast & Furious 9 (The Fast Saga)(2020)Film u kinima Juna, 2021 !

Radnja Ukratko:

Dom Toretto Vin Diesela vodi miran život izvan mreže s Lettyjem i njegovim sinom, malim Brianom, ali oni znaju da opasnost uvijek vreba upravo preko njihovog mirnog horizonta. Ovaj put će ta prijetnja prisiliti Domu da se suoči s grijesima svoje prošlosti ako će spasiti one koje najviše voli. Njegova se posada udružuje kako bi zaustavila zavjeru o potresu svijeta koju je vodio najvještiji ubojica i vozač visokih performansi s kojima su se susreli: čovjek koji bi također mogao biti Domov zaboravljeni brat, Jakob (John Cena) …

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris ‘Ludacris’ Bridges, Charlize Theron, John Cena, Nathalie Emmanuel, Jason Tobin, Jim Parrack, Finn Cole, Michael Rooker, Helen Mirren, Cardi B, i Sung Kang
Redatelj: Justin Lin
Scenarist: Daniel Casey,  Gary Scott Thompson
Žanr Filma: Akcija, Avantura, Krimi
Trajanje filma: 145 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...