Sunday, June 2, 2024

Fatale (2020) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

U ovom novom trileru nalik Fatalnoj atrakciji, Michael Ealy glumi nevinog oženjenog muškarca koji se našao u središtu istrage ubojstva u kojoj je glavni detektiv žena s kojom je upravo imao aferu. Glumi je Hilary Swank koja odaje ozbiljne vibracije Glenna Closea.

Pogledajte službeni trailer za novi psihološki neizvjestan triler “Fatale” o uspješnom sportskom agentu (Ealy) koji se nađe u vrućoj vodi kad mu netko pokuša provaliti u kuću i terorizira njegovu suprugu, da bi ga kao osumnjičenika saslušao nezadovoljni detektiv (Swank). Čini se da se doslovno zeznuo s pogrešnim policajcem.

Film je režirao Deon Taylor (Crna i plava, Uljez, Traffik), a scenarij David Loughery (Lakeview Terrace, Opsjednuti).

Fatale Film u kinima od Decembra, 2020 !

Radnja Ukratko:

Nakon divljeg druženja za jednu noć, Derrick (Michael Ealy), uspješni sportski agent, gleda kako njegov savršeni život polako nestaje kad otkrije da je seksi i tajanstvena žena zbog koje je riskirao sve odlučni policijski detektiv (Hilary Swank) koji se zapliće njega u njezinoj posljednjoj istrazi. Dok očajnički pokušava složiti dijelove, upada dublje u njezinu zamku, riskirajući obitelj, karijeru, pa čak i život.

FATALE je napeti i provokativni psihološki triler i nepredvidiva igra mačke i miša u kojoj vam jedna pogreška može promijeniti život.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Hilary Swank, Michael Ealy, Mike Colter, Damaris Lewis, Kali Hawk, Danny Pino, Tyrin Turner
Redatelj: Deon Taylor
Scenarist: David Loughery
Žanr Filma: Triler
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave