Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriFather Soldier Son (2020) Trailer Filma

Father Soldier Son (2020) Trailer Filma

- Advertisement -

Snimljen tijekom deset godina, “Father Soldier Son” novi je Netflixov originalni dokumentarni film koji nudi intimno istraživanje privatnog života ranjenog ratnog veterana koji se nakon povratka iz Afganistana našao emocionalnim povlačenjem iz obitelji i od svoje mladje djece.

Film u kojem su autori dokumentarnih filmova Leslye Davis i Catrin Einhorn trebalo deset godina za snimanje i dovršavanje, također prati vojnikov mlađi sin dok odrasta u vedrog tinejdžera prisiljen da se obračuna s oboljelim od PTSP-a koji se vratio iz rata s nestalim udom i neliječenom psihološkom traumom.

- Advertisement -

Father Soldier Son Film u kinima od Jula, 2020 !

Radnja Ukratko:

Ovaj intimni dokumentarni film iz New York Timesa prati jednu vojnu obitelj tijekom deset godina, postajući međugeneracijsko istraživanje smisla žrtvovanja, svrhe i američke muškosti nakon rata.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Sam Worthington, Lily Rabe, Stephen Tobolowsky, Adjoa Andoh, Lucy Capri, Lauren Cochrane, Shane Dean
Redatelj: Leslye Davis, Catrin Einhorn
Scenarist: /
Žanr Filma: Dokumentarni, Ratni
Trajanje filma: 99 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -