Tuesday, July 2, 2024

Father Stu Trailer Drama sa Mark Wahlberg, Mel Gibson 2022

Share

- Advertisement -

Pogledajte službeni trailer za novu dramu utemeljenu na istinitoj priči “Father Stu”, s Markom Wahlbergom u glavnoj ulozi boksača koji postaje katolički svećenik.

Film, u kojem također glume Teresa Ruiz, Mel Gibson i Jacki Weaver, temelji se na inspirativnoj istinitoj priči o ocu Stuartu Longu, boksaču amateru (Wahlberg) koji se, nakon što se zaljubio u učiteljicu katoličke nedjeljne škole (Ruiz) , odlučio je postati svećenik, unatoč skepticizmu svojih otuđenih roditelja (Gibson i Weaver).

Father Stu Film u kinima od Aprila 2022 !

Radnja Filma Ukratko:

Temeljena na istinitoj priči, FATHER STU je nepokolebljivo iskrena, smiješna i na kraju uzbudljiva drama o izgubljenoj duši koja svoju svrhu pronalazi na najneočekivanijem mjestu. Kada ozljeda završi njegovu amatersku boksačku karijeru, Stuart Long (Mark Wahlberg) seli se u L.A. sanjajući o zvijezdama. Dok prolazi kao službenik u supermarketu, upoznaje Carmen (Teresa Ruiz), učiteljicu katoličke nedjeljne škole koja se čini imuna na njegov šarm lošeg dječaka. Odlučan da je osvoji, dugogodišnji agnostik počinje odlaziti u crkvu kako bi je impresionirao. No, preživjevši strašnu nesreću na motociklu, pita se može li iskoristiti svoju drugu priliku da pomogne drugima da pronađu svoj put, što dovodi do iznenađujuće spoznaje da mu je suđeno da bude katolički svećenik. Unatoč razornoj zdravstvenoj krizi i skepticizmu crkvenih dužnosnika i njegovih otuđenih roditelja (Mel Gibson i Jacki Weaver), Stu hrabro i suosjećajno slijedi svoj poziv, nadahnjujući ne samo svoje najbliže nego i nebrojene druge na tom putu.

Father Stu Trailer Filma:

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci:

Mark Wahlberg, Teresa Ruiz, Mel Gibson, Jacki Weaver, Niko Nicotera, Cody Fern

Žanr Filma:

Drama, Filmovi 2022

Redatelj:

Rosalind Ross

Scenarist:

Rosalind Ross

Trajanje filma:

/ min Godina: 2022

Zemlja:

USA

Oficijalni Sajt:

IMDB

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave