Thursday, July 25, 2024

Fatman (2020) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Mel Gibson zna jeste li bili zločesti ili dobri – i pravi popis uspjeha i provjerava ga dva puta.

“Fatman” je novi mračno satirični božićni akcijski film u kojem Gibson glumi, ošamućenog Chrisa Cringlea (zvanog Djed Mraz) s Justifiedovim Waltonom Gogginsom kao lukavog ubojicu koji je unajmljen da ga ubije.

Mračni komični žanrovski mashup napisali su i režirali braća filmaši Ian Nelms i Eshom Nelms, koji su prije toga snimili neo-noir s John Hawkesom u glavnoj ulozi “Zločin iz malog grada”.

Fatman Film u kinima od Decembra, 2020 !

Radnja Ukratko:

Kako bi spasio svoj posao u padu, Chris Cringle (Mel Gibson), poznat i kao Djed Mraz, prisiljen je na partnerstvo s američkom vojskom. Pogoršavajući stvari, Chris se upusti u smrtonosnu bitku pameti protiv visoko kvalificiranog atentatora (Walton Goggins), kojeg je unajmio drski 12-godišnjak nakon što je u čarapu primio knedlu ugljena. ‘Fatmanu je sezona jednaka, u akcijskoj komediji koja nastavlja davati.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Mel Gibson, Walton Goggins, Marianne Jean-Baptiste
Redatelj: Eshom Nelms, Ian Nelms
Scenarist: Eshom Nelms, Ian Nelms
Žanr Filma: Komedija
Trajanje filma: /
Zemlja: UK | Canada | USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave