Friday, March 5, 2021

FEAST OF THE SEVEN FISHES (2019) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za “Feast of the Seven Fishes”, u kojem glumi Skyler Gisondo (Pravedni dragulji, Booksmart) kao Tony Oliverio, socijalno nespretan tinejdžer koji božićne praznike provodi sa svojom otkačenom talijanskom obitelji.

Ljubavni tinejdžer priprema se za sudjelovanje na tradicionalnoj večeri na Badnjak u svojoj talijanskoj obitelji, ali nailazi na to da je omamljen kad se zaljubi u djevojku svojih snova u ovoj komediji za odlazak na proslavu 1983. godine.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Film je napisao i režirao indie filmaš Robert Tinnell, a temelji se na istoimenom Eisner-ovom grafičkom romanu i istoimenoj talijanskoj knjizi za kuhanje.

Madison Iseman (Jumanji: Dobrodošli u džunglu), Josh Helman (Mad Max: Fury Road), Addison Timlin (propali), Lynn Cohen (München), Paul Ben-Victor (Irac) i Joe Pantoliano (The Matrix), suradnik zvijezda.

Feast of the Seven Fishes Film u kinima od Novembra, 2019 !

Radnja Ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

FEAST OF THE SEVEN FISHES, topla i dopadljiva komedija-drama koju je napisao i režirao Robert Tinnell, filmska je adaptacija Tinnelloveg Eisner-ovog nominiranog grafičkog romana i istoimene talijanske praznične kuharske knjige.

Nekoliko dana prije Božića, 1983., obitelj Oliverio čita svoj FEAST OF THE SEVEN FISHES, talijansku tradiciju koja se proteže u staru zemlju. Usred svečanosti, Tony Oliverio, mladić velikih snova i još većeg srca, čezne za pronalaskom ljubavi. Kada sretne raskošnu Ivy Leaguer Beth, romansa procvjeta i čini se da bi se Tonyjev odmor mogao zaokreniti na bolje! No njihova se romantična prijateljica suočava s ozbiljnim preprekama, uključujući njegovu veliku baku Nonnie, koja smatra da Beth nije dovoljno dobra za njega, Tonyjevu odlučnu i dramatičnu bivšu djevojku i Bethinu sudu, koja će joj ukrasti srce!

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Skyler Gisondo, Madison Iseman, Paul Ben-Victor, Joe Pantoliano, Josh Helman, Addison Timlin, Ray Abruzzo, Lynn Cohen
Redatelj: Robert Tinnell
Scenarist: Robert Tinnell
Žanr Filma: Komedija
Trajanje filma: 99 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

FEAST OF THE SEVEN FISHES Trailer Filma :

Made for Love Season 1 (2021) Trailer Serije

Zvijezdi "Palm Springs" Cristin Milioti ugrađen je s čipom za praćenje u prvom službenom...

Tom Clancy’s Without Remorse (2021) Trailer Filma

Michael B. Jordan kreće u opaki lov na osvetu u prvoj službenoj najavi za...

Thunder Force (2021) Trailer Filma

Melissa McCarthy i Octavia Spencer igraju dvoje novoformiranih superheroja u prvoj službenoj najavi za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU