Finch (2021) TRAILER Filma

Tom Hanks stvara robota koji će mu pomoći da preživi apokalipsu u prvom službenom traileru za novi Appleov originalni film “Finch”.

- Advertisement -

U produkciji Roberta Zemeckisa, nova, nadolazeća postapokaliptična znanstveno-fantastična drama vidi Hanksa kao Fincha, inženjera koji je preživio kataklizmičku solarnu bljesku koja je gotovo uništila planet. Sunčevo zračenje također je veći dio Amerike pretvorilo u pustinjsku pustoš.

Kako bi preživio sve veće vrele vremenske uvjete, Finch mora krenuti na putovanje u cross-country cestovnom vozilu. Uz njega je samo njegov voljeni pas, a novoizgrađeni A.I. robot (glas i pokret snimio Get Out’s Caleb Landry Jones).

Film je režirao nagrađivani Emmy redatelj “Igre prijestolja” Miguel Sapochnik među čijim režijskim potpisima nalaze se i hvaljene epizode GoT-a “Bitka gadova”, “Vjetrovi zime” i “Duga noć”. Sapochnik je također prethodno vodio znanstveno-fantastični akcijski triler iz 2010. “Repo Men”.

Finch Film u kinima od Novembra 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Tom Hanks je Finch, čovjek koji kreće na dirljivo i moćno putovanje kako bi pronašao novi dom za svoju nevjerojatnu obitelj – svog voljenog psa i novostvorenog robota – u opasnom i opustošenom svijetu.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Tom Hanks, Caleb Landry Jones (voice and motion-capture)
Redatelj: Miguel Sapochni
Scenarist: Craig Luck, Ivor Powell
Žanr Filma: Drama, SCi-Fi, Filmovi 2021
Trajanje filma: 1h 55min | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Finch Trailer Filma:

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...