Tuesday, April 13, 2021

Finding You (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za “FINDING YOU”, laganu romantičnu dramu temeljenu na ljubavnom romanu “Tamo ćeš me naći” Jenny B. Jones, u glavnim ulogama Rose Reid (Svijet koji stvaramo) i Jedidiah Goodacre (Chilling Pustolovine Sabrine).

Mladi ambiciozni violinist putuje iz New Yorka u obalno irsko selo na semestar u inozemstvo. Nakon slučajnog susreta, upusti se u nevjerojatnu romansu sa srčanom filmskom zvijezdom koja trenutno u Irskoj snima veliki studijski fantasy film.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U glumačkoj postavi također su Katherine McNamara, Patrick Bergin, Saoirse-Monica Jackson, Judith Hoag, s Tomom Everettom Scottom i dobitnica Oscara Vanessa Redgrave.

Film je snimljen isključivo u Irskoj, a scenarij i režiju potpisuje Brian Baugh, koji je prethodno snimio tinejdžerske drame “Svijet koji stvaramo” i “Ne sramim se”.

Finding You Film u kinima od Maja 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

FINDING YOU inspirativna je romantična drama puna ljubavi i humora o pronalaženju snage da budete vjerni sebi. Nakon zlosretne audicije na prestižnom njujorškom glazbenom konzervatoriju, violinistica Finley Sinclair (Rose Reid) putuje u irsko primorsko selo kako bi započela semestar studirajući u inozemstvu. U B&B-u koji vodi njezina obitelj domaćin nailazi na druželjubivu i ustrajnu srčanu filmsku zvijezdu Beckett Rush (Jedidiah Goodacre), koji je tamo kako bi snimio još jedan dio svoje srednjovjekovne fantastično-avanturističke franšize. Dok romansa između nevjerojatnog para, Beckett za Finleyja zapali putovanje otkrića koje transformira njezino srce, njezinu muziku i njezin pogled na život. Zauzvrat, Finley ohrabruje Becketta da posegne izvan njegove slike tinejdžerskog idola i nastavi svoju istinsku strast. Ali kad sile koje okružuju Beckettovu zvijezdu prijete uništiti njihove snove, Finley mora odlučiti što je spremna riskirati zbog ljubavi.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Rose Reid, Jedidiah Goodacre, Katherine McNamara, Patrick Bergin, Saoirse-Monica Jackson, Judith Hoag, Tom Everett Scott, Vanessa Redgrave
Redatelj: Brian Baugh
Scenarist: Brian Baugh
Žanr Filma: Drama, Romansa Filmovi 2021
Trajanje filma: // | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma Finding You:

The Woman in the Window (2021) Trailer Filma

Amy Adams vjeruje da je mogla biti svjedokom ubojstva s prozora svog stana u...

Those Who Wish Me Dead (2021) Trailer Filma

Angelina Jolie spašava malog dječaka u prvoj službenoj najavi za "Those Who Wish Me...

Girls5eva Season 1 (2021) Trailer Serije

Sada već odrasle žene pop-grupe iz 90-ih okupile su se kako bi izvele povratak...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU