Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriFoundation Season 1 (2021) Trailer Serije

Foundation Season 1 (2021) Trailer Serije

- Advertisement -

Pogledajte službeni teaser za nadolazeću znanstvenofantastičnu dramu “Foundation” koja se temelji na seriji klasičnih romana poznatog znanstvenika znanstvene fantastike Isaaca Asimova.

Izvršni producent scenarista Davida S. Goyera (The Dark Knight trilogy, Blade trilogy), Apple TV serija prva je adaptacija na ekranima revolucionarnih Asimovskih znanstvenih fantastičnih knjiga za koje je rečeno da su nadahnuli filmove Georga Lucasa “Ratovi zvijezda”. ,

- Advertisement -

U glavnim ulogama Jared Harris (Černobil), Lee Pace (Čuvari galaksije), Leah Harvey (Les Miserables iz 2019.) i pridošlica Lou Llobell, futuristička serija kronira herojsko putovanje nekoliko izbjeglica dok oni pokušavaju spasiti i obnoviti civilizaciju nakon propasti. Galaktičkog carstva.

“Foundation” je trenutno u produkciji. A zaustavljeno je prije nekoliko mjeseci usred novonastale situacije u svijetu.

Foundation Season 1 Episode 1 od 2021.

Tv Series Radnja ukratko:

Zasnovana na nagrađivanim romanima Isaaca Asimova, FOUNDATION kronizira grupu prognanika na njihovom monumentalnom putovanju radi spašavanja čovječanstva i obnove civilizacije uslijed pada Galaktičkog carstva.

Zvijezde fondacije dobitnik nagrade SAG i nominirani Emmy Jared Harris kao Hari Seldon; Lee Pace kao brat dan; Lou Llobell kao Gaal; Leah Harvey kao Salvor; Laura Birn kao Demerzel; Terrence Mann kao brat Dusk; i Cassian Bilton igraju bratu zoru.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Jared Harris, Lee Pace, Lou Llobell, Leah Harvey, Laura Birn, Terrence Mann, Cassian Bilton
Kreator: Rupert Sanders (pilot episode)
Žanr: Sci-Fi, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

- Advertisement -