Wednesday, June 19, 2024

Frank of Ireland Season 1 (2021) Trailer Serije

Share

- Advertisement -

“Frank of Ireland” glumi Briana Gleesona u naslovnoj ulozi Franka Marrona, 32-godišnjeg glazbenika koji s majkom i dalje živi u Dublinu. Iako odbija prihvatiti svoje odgovornosti za odrasle, Frank se bori s kreativnim blokom jer njegov ljubavni život ostaje bez para.

U glavnoj je ulozi, koju su napisali i producirali braća Brian Gleeson (Peaky Blinders) i Domhnall Gleeson (Ex Machina, Ratovi zvijezda), nova je irska humoristična serija koja će u SAD-u debitirati u travnju na Amazon Primeu.

Domhnall Gleeson glumi Doofusa, Frankovog najboljeg i odanog – i najvjerojatnije jedinog – prijatelja.

Izvršni direktor producirala je irska komičarka nominirana za Emmy Sharon Horgan (Katastrofa, ovaj put prema gore), a također su zajedno napisali Michael Moloney (Your Bad Self), u seriji glume Pom Boyd (Fate: The Winx Saga) i Sarah Greene (Normal Narod).

Frank of Ireland Season 1 Episode 1 od Aprila, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

Frank of Ireland fizička je i smiješna strana humora s originalnim uratkom. Brian Gleeson, glumi Franka Marrona, 32-godišnju katastrofu; mizantropni fantazist u razvoju koji je uvjeren da mu svijet duguje. On je također naš heroj. Frank je tek samac i još uvijek živi kod kuće s majkom Mary (Pom Boyd). On je samozvani glazbenik koji slabo drži stvarnost, a godinama nije napisao pjesmu ili svirao. Njegova bivša djevojka Aine (Sarah Greene) upravo je pronašla novog dečka, a Franku je to možda malo teško. Srećom, Frank ima vjernog najboljeg prijatelja Doofusa (Domhnall Gleeson) čiji je stalni posao raščišćavanje ostataka koji su ostali nakon Franka.

Smješten u idiličnom predgrađu Dublina, Frank iz Irske urnebesna je priča o čovjekovoj nesretnoj potrazi za poštovanjem, dok se bori da odraste i oživi život, a nadamo se da pritom neće sve sagorjeti do temelja.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Brian Gleeson, Domhnall Gleeson, Pom Boyd, Sarah Greene
Kreator: /
Žanr: Comedy, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: UK
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave