Tuesday, April 13, 2021

Frank of Ireland Season 1 (2021) Trailer Serije

“Frank of Ireland” glumi Briana Gleesona u naslovnoj ulozi Franka Marrona, 32-godišnjeg glazbenika koji s majkom i dalje živi u Dublinu. Iako odbija prihvatiti svoje odgovornosti za odrasle, Frank se bori s kreativnim blokom jer njegov ljubavni život ostaje bez para.

U glavnoj je ulozi, koju su napisali i producirali braća Brian Gleeson (Peaky Blinders) i Domhnall Gleeson (Ex Machina, Ratovi zvijezda), nova je irska humoristična serija koja će u SAD-u debitirati u travnju na Amazon Primeu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Domhnall Gleeson glumi Doofusa, Frankovog najboljeg i odanog – i najvjerojatnije jedinog – prijatelja.

Izvršni direktor producirala je irska komičarka nominirana za Emmy Sharon Horgan (Katastrofa, ovaj put prema gore), a također su zajedno napisali Michael Moloney (Your Bad Self), u seriji glume Pom Boyd (Fate: The Winx Saga) i Sarah Greene (Normal Narod).

Frank of Ireland Season 1 Episode 1 od Aprila, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Frank of Ireland fizička je i smiješna strana humora s originalnim uratkom. Brian Gleeson, glumi Franka Marrona, 32-godišnju katastrofu; mizantropni fantazist u razvoju koji je uvjeren da mu svijet duguje. On je također naš heroj. Frank je tek samac i još uvijek živi kod kuće s majkom Mary (Pom Boyd). On je samozvani glazbenik koji slabo drži stvarnost, a godinama nije napisao pjesmu ili svirao. Njegova bivša djevojka Aine (Sarah Greene) upravo je pronašla novog dečka, a Franku je to možda malo teško. Srećom, Frank ima vjernog najboljeg prijatelja Doofusa (Domhnall Gleeson) čiji je stalni posao raščišćavanje ostataka koji su ostali nakon Franka.

Smješten u idiličnom predgrađu Dublina, Frank iz Irske urnebesna je priča o čovjekovoj nesretnoj potrazi za poštovanjem, dok se bori da odraste i oživi život, a nadamo se da pritom neće sve sagorjeti do temelja.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Brian Gleeson, Domhnall Gleeson, Pom Boyd, Sarah Greene
Kreator: /
Žanr: Comedy, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: UK
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

The Woman in the Window (2021) Trailer Filma

Amy Adams vjeruje da je mogla biti svjedokom ubojstva s prozora svog stana u...

Those Who Wish Me Dead (2021) Trailer Filma

Angelina Jolie spašava malog dječaka u prvoj službenoj najavi za "Those Who Wish Me...

Girls5eva Season 1 (2021) Trailer Serije

Sada već odrasle žene pop-grupe iz 90-ih okupile su se kako bi izvele povratak...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU