Free Guy (2021) Trailer Filma

Pogledajte novu službenu najavu za “Free Guy”, novu akcijsku komediju u kojoj Ryan Reynolds glumi prosječnog bankara, koji odjednom shvati da živi u videoigri otvorenog svijeta kao nevažan pozadinski lik.

- Advertisement -

Režirao ga je redatelj “Stranger Things” i redatelj-producent “Night at the Museum” Shawn Levy, Reynoldsa vidi kao “Guya”, lika iz video igre koji, nakon što je shvatio da ne živi samo u akcijskoj videoigri, već u svom svijetu također je pri kraju, odlučan je da promijeni svoju sudbinu pronalazeći svoju životnu svrhu i možda postati heroj kojeg nitko nije vidio da dolazi.

Jodie Comer, Emmy-jeva zvijezda filma “Killing Eve”, glumi nasuprot Reynoldsu kao ispitivača video igara koji je prvi primijetio da se “Guy” ponaša malo drugačije. Ona također postaje njegov malo vjerojatni ljubavni interes.

Joe Keery iz Netflixove serije “Stranger Things” također glumi programera video igara, dok komičarka Taika Waititi (Thor: Ragnarok, Jojo Rabbit) glumi egomanijalnog programera video igara. Komičar Lil Rel Howery (Izlazi) zaokružuje glumačku postavu kao najbolji prijatelj Ryana Reynoldsa u videoigri.

Film je prvotno trebao biti otvoren u kinima u srpnju, ali je odgodjen zbog trenutne situacije u svijetu.

Free Guy Film u kinima od Augusta, 2021 !

Radnja Ukratko:

U epskoj avanturističkoj komediji Twentieth Century Fox-a FREE GUY, bankovni blagajnik koji otkrije da je on zapravo pozadinski igrač u videoigri otvorenog svijeta, odlučuje postati junak vlastite priče … one koju sam prepisuje. Sada je u svijetu u kojem nema ograničenja, odlučan u tome da bude tip koji svoj svijet spašava na svoj način … prije nego što bude prekasno.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Ryan Reynolds, Jodie Comer, Taika Waititi, Joe Keery, Lil Rel Howery, Utkarsh Ambudkar
Redatelj: Shawn Levy
Scenarist: Matt Lieberman
Žanr Filma: Akcija, Avantura, Komedija
Trajanje filma: /
Zemlja: Canada | Japan | USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...