Tuesday, May 11, 2021

Ghostbusters: Afterlife (Istjerivači duhova) 2021 Trailer Filma

Pogledajte prvi službeni trailer za film “Ghostbusters: Afterlife”, koji nije povezan s nedavnim remakeom, već je direktan nastavak originalne filmske franšize “Ghostbusters”.

Nakon preseljenja u mali grad, samohrana majka (Carrie Coon) i njezino dvoje djece (Mckenna Grace i Finn Wolfhard) uče iznenađujuću povijest dotad nepoznatog rođaka koji je možda bio jedan od izvornih Ghostbustera.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U nadolazećoj nadnaravnoj komediji odlazi nominirani za Oscara redatelj Jason Reitman (Juno, Gore u zraku), koji je sin legendarnog redatelja “Ghostbustera” Ivana Reitmana.

Nastavak – u kojem glumi i Ant Čovjek Paul Rudd kao nastavnik u lokalnoj školi – usredotočio se na braću i sestre Phoebe i Trevor (glumio ih je Mckenna Grace kapetana Marvela i Stranger Things ‘Finn Wolfhard) koji su se nakon preseljenja u napuštenu seosku kuću njihovog pokojnog djeda , otkrivaju da je njihov pokojni djed bio u bliskoj vezi s sada već gotovo zaboravljenim događajem zvanim “Manhattan Crossrip iz 1984.”, u kojem su četiri znanstvenika koja propadaju duhovima spasila New York City od boga demona po imenu Gozer.

Phoebe i Trevor također otkrivaju nekoliko čudnih stvari zaključanih u staji djeda – poput zamke za duhove i ikonskog Ectomobila.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Redatelj Jason Reitman napisao je scenarij s redateljem Giljem Kenanom (Kuća čudovišta, Grad Ember, Poltergeist Remake).

Ghostbusters: Afterlife (Istjerivači duhova) Film u kinima od 2021 !

Radnja Ukratko:

Od redatelja Jason Reitmana i producenta Ivana Reitmana dolazi sljedeće poglavlje u izvornom svemiru Ghostbusters. U časopisu Ghostbusters: Afterlife, kada samohrana mama i njezino dvoje djece stignu u mali grad, počinju otkrivati njihovu povezanost s izvornim duhovima i tajnom ostavštinom koju im je djed ostavio.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Mckenna Grace, Finn Wolfhard, Carrie Coon, Paul Rudd, Logan Kim, Bokeem Woodbine, Oliver Cooper, Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Annie Potts
Redatelj: Jason Reitman
Scenarist: Dan Aykroyd, Gil Kenan
Žanr Filma: Akcija, Komedija, Krimi
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

The Green Knight (2021) Trailer Filma

Pogledajte službenu cjelovečernju najavu za nadolazeći srednjovjekovni fantastični film "The Green Knight", koji se...

Fatherhood (2021) Trailer Filma

Komičar Kevin Hart bavi se svakodnevnim borbama oko roditeljstva malog djeteta u prvom službenom...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU