Wednesday, March 3, 2021

Ghostbusters: Afterlife (Istjerivači duhova) 2020 Trailer Filma

Pogledajte prvi službeni trailer za film “Ghostbusters: Afterlife”, koji nije povezan s nedavnim remakeom, već je direktan nastavak originalne filmske franšize “Ghostbusters”.

Nakon preseljenja u mali grad, samohrana majka (Carrie Coon) i njezino dvoje djece (Mckenna Grace i Finn Wolfhard) uče iznenađujuću povijest dotad nepoznatog rođaka koji je možda bio jedan od izvornih Ghostbustera.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U nadolazećoj nadnaravnoj komediji odlazi nominirani za Oscara redatelj Jason Reitman (Juno, Gore u zraku), koji je sin legendarnog redatelja “Ghostbustera” Ivana Reitmana.

Nastavak – u kojem glumi i Ant Čovjek Paul Rudd kao nastavnik u lokalnoj školi – usredotočio se na braću i sestre Phoebe i Trevor (glumio ih je Mckenna Grace kapetana Marvela i Stranger Things ‘Finn Wolfhard) koji su se nakon preseljenja u napuštenu seosku kuću njihovog pokojnog djeda , otkrivaju da je njihov pokojni djed bio u bliskoj vezi s sada već gotovo zaboravljenim događajem zvanim “Manhattan Crossrip iz 1984.”, u kojem su četiri znanstvenika koja propadaju duhovima spasila New York City od boga demona po imenu Gozer.

Phoebe i Trevor također otkrivaju nekoliko čudnih stvari zaključanih u staji djeda – poput zamke za duhove i ikonskog Ectomobila.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Redatelj Jason Reitman napisao je scenarij s redateljem Giljem Kenanom (Kuća čudovišta, Grad Ember, Poltergeist Remake).

Ghostbusters: Afterlife (Istjerivači duhova) Film u kinima od Jula, 2020 !

Radnja Ukratko:

Od redatelja Jason Reitmana i producenta Ivana Reitmana dolazi sljedeće poglavlje u izvornom svemiru Ghostbusters. U časopisu Ghostbusters: Afterlife, kada samohrana mama i njezino dvoje djece stignu u mali grad, počinju otkrivati njihovu povezanost s izvornim duhovima i tajnom ostavštinom koju im je djed ostavio.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Mckenna Grace, Finn Wolfhard, Carrie Coon, Paul Rudd, Logan Kim, Bokeem Woodbine, Oliver Cooper, Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Annie Potts
Redatelj: Jason Reitman
Scenarist: Dan Aykroyd, Gil Kenan
Žanr Filma: Akcija, Komedija, Krimi
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Voyagers (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni teaser za "Voyagers", koji nudi prvi pogled na novi znanstveno-fantastični svemirski triler...

Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za "Operation Varsity Blues: The Scandal Admissions Scandal", dokumentarni film koji...

Jupiter’s Legacy Season 1 (2021) Trailer Serije

Netflix je objavio službenu najavu za "Jupiter's Legacy", nadolazeću superherojsku seriju najprodavanijeg pisca stripova...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU