Friday, April 16, 2021

Girls5eva Season 1 (2021) Trailer Serije

Sada već odrasle žene pop-grupe iz 90-ih okupile su se kako bi izvele povratak u karijeru u ovoj novoj streaming komediji za Pauna koju je kreirala producentica i scenaristica “Neraskidiva Kimmy Schmidt” Meredith Scardino.

Pogledajte službeni trailer za “Girls5eva”, novu originalnu humorističnu seriju Paun u kojoj glume Grammy-jeva pjevačica / Broadway glumica Sara Bareilles (Konobarica), Tony-jeva nagrađena Hamiltonova zvijezda Renee Elise Goldsberry, SNL-ova scenaristica / glumica Paula Pell (AP Bio) i Busy Philipps (Cougar Town, potpredsjednici) kao članovi pop-benda iz 90-ih koji se čudio čudesima, koji nakon desetljeća izvan pozornosti pokušavaju povratiti prošlu slavu benda s potpuno novim pjesmama srce.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Seriju su također u izvršnoj produkciji Jeff Richmond, Tina Fey i Robert Carlock, koji su producentski tim koji stoji iza filmova “30 Rock”, “Mr. Mayor” i “Unbreakable Kimmy Schmidt”.

Girls5eva Season 1 Episode 1 od Maja, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

Kad mladi reper uzorkuje čudotvornu djevojku iz 90-ih, mladi se članovi okupe kako bi još jednom ispunili snove svoje pop zvijezde. Možda su odrasle žene koje uravnotežuju supružnike, djecu, posao, dugove, ostarjele roditelje i bolove u ramenima, ali zar ne mogu biti i “Girls5eva”?

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Sara Bareilles, Renee Elise Goldsberry, Paula Pell, Busy Philipps
Kreator: Meredith Scardino
Žanr: Comedy, Music, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

Borat Supplemental Reportings (2021) Trailer Filma

Amazon je objavio službeni trailer za novi, nadolazeći komedijski specijalni "Borat Supplemental Reportings", koji...

Hitman’s Wife’s Bodyguard (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za "Hitman's Wife's Bodyguard", nadolazeći nastavak hit akcijske-kriminalne komedije iz...

Batman: The Long Halloween, Part One (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za "Batman: The Long Halloween, Part One", novi, nadolazeći DC animirani...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU