Tuesday, March 2, 2021

Godmothered (2020) Trailer Filma

Dok prvi put ikad kroči u stvarni svijet, Eleanor traži tužnu desetogodišnju djevojčicu Mackenzie, koja je napisala pismo tražeći pomoć vilinske kume. Eleanor se iznenadi kad sazna da je Mackenzie sada potpuno odrasla ogorčena samohrana majka koja ne vjeruje u bajke, a kamoli vile-kume. Mackenzie također ima užasan Božić. Ali Eleanor je odlučnija nego ikad da Mackenzieu pokloni najbolji Božić koji je ikad imala.

Mackenzie glumi strip glumica Isla Fisher iz filmova “Wedding Crashers” i “Now You See Me”.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

“Godmothered” režira Sharon Maguire, koja je prethodno vodila hit britanske komedije “Dnevnik Bridget Jones” i njezin nastavak “Beba Bridget Jones”.

Godmothered Film u kinima od Decembra, 2020 !

Radnja Ukratko:

Radnja smještena u božićno vrijeme, GODMOTHERED je komedija o Eleanor, mladoj, neiskusnoj vilinskoj kumi u odgoju (Jillian Bell) koja nakon što je čula da se njezino odabrano zanimanje suočava s izumiranjem, odlučuje pokazati svijetu da ljudi i dalje trebaju vile. Pronašavši pismo od 10-godišnje djevojke u nevolji, Eleanor joj ulazi u trag i otkriva da je djevojčica Mackenzie sada 40-godišnja samohrana mama (Isla Fisher) koja radi u novinskoj postaji u Bostonu. Izgubivši supruga nekoliko godina ranije, Mackenzie je gotovo odustala od ideje o “Da ima srece poslije”, ali Eleanor je vezana i odlučna u tome da Mackenzie pruži sreću, htjela ona to ili ne.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Jillian Bell, Isla Fisher, Mary Elizabeth Ellis, June Squibb, Jane Curtin, Santiago Cabrera, Stephnie Weir, Utkarsh Ambudkar, Artemis Pebdani
Redatelj: Sharon Maguire
Scenarist: Kari Granlund, Melissa Stack
Žanr Filma: Komedija, Fantazija
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za "Operation Varsity Blues: The Scandal Admissions Scandal", dokumentarni film koji...

Jupiter’s Legacy Season 1 (2021) Trailer Serije

Netflix je objavio službenu najavu za "Jupiter's Legacy", nadolazeću superherojsku seriju najprodavanijeg pisca stripova...

Shadow and Bone Season 1 (2021) Trailer Serije

Netflix je objavio službenu najavu za "Shadow and Bone", nudeći prvi pogled na novu...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU