Good On Paper (2021) Trailer Filma

Komičarka vođena karijerom misli da je upoznala savršenog frajera, ali nešto je sumnjivo u njemu. Možda je dobar na papiru, ali u stvarnosti je možda najveći lažljivac kojeg je ikad upoznala.

- Advertisement -

Pogledajte službeni trailer nove Netflixove romantične komedije “Good On Paper”, u kojoj glumi komičarka Iliza Shlesinger, koja je također napisala scenarij prema vlastitim ljubavnim pričama.

Komedija se usredotočuje na rastuću vezu između stand-up stripa (Shlesinger) i njezinog novog “savršenog” dečka (kojeg glumi Ryan Hansen iz Veronice Mars) koji bi mogao biti predobar da bi bio istinit.

Komičarka i televizijska pomagačica iz skica Kimmy Gatewood, koja glumi zajedno u filmovima “SJAJ” i “Atipično”, a prethodno je režirala epizode “Ludi bivša djevojka” i “Girls5eva”, režirala je originalni film Netflixa.

Good On Paper Film u kinima od Juna 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Nakon godina stavljanja karijere ispred ljubavi, stand-up strip Andrea Singer nabasala je na savršenog frajera. Na papiru provjerava sve okvire, ali je li on sve što se čini?

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Iliza Shlesinger, Ryan Hansen, Margaret Cho, Rebecca Rittenhouse, Matt McGorry, Britney Young, Rebekka Johnson, Kimia Behpoornia
Redatelj: Kimmy Gatewood
Scenarist: Iliza Shlesinger
Žanr Filma: Komedija, Romansa Filmovi 2021
Trajanje filma: 1h 32min | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma:

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...