Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriGreenland (2020) Trailer Filma

Greenland (2020) Trailer Filma

- Advertisement -

Pogledajte najavu za “Greenland”, novi triler o kraju svijeta gdje glumi Gerard Butler kao ljutog obiteljskog čovjeka koji pokušava pronaći utočište za svoju ženu i djecu.

Kad je Zemlju pogodio smrtonosni međuzvjezdani komet, uspaničen čovjek koji se našao se u očajničkoj borbi kako bi spasio svoju obitelj od neposredne ekološke apokalipse.

- Advertisement -

Morena Baccarin sa Deadpoola, Deadland Backcarin i Leftovers, “Greenland” režira akcijski napadač Ric Roman Waugh, koji je prošle godine s Gerardom Butlerom pomogao u akcijskom nastavku “Angel Has Fallen”. Režirao je i zatvorske trilere “Shot Caller” i “Felon”.

Greenland Film u kinima od Augusta, 2020 !

Radnja Ukratko:

Obitelj se bori za preživljavanje dok kometa ubija na Zemlji. John Garrity (Gerard Butler), njegova otuđena supruga Allison (Morena Baccarin) i mladi sin Nathan kreću u opasno putovanje u svoju jedinu nadu u utočište.

Usred zastrašujućih vijesti o gradovima širom svijeta koji komentiraju fragmente kometa, Garrity doživljava najbolje i najgore u čovječanstvu, dok se bore protiv sve veće panike i bezakonja koje ih okružuju. Kako se odbrojavanje do globalne apokalipse približava nuli, njihov nevjerojatan put kulminira očajničkim i u posljednjoj minuti letom u moguće sigurno utočište.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Gerard Butler, Morena Baccarin, Scott Glenn, David Denman, Andrew Bachelor, Joshua Mikel
Redatelj: Ric Roman Waugh
Scenarist: Chris Sparling
Žanr Filma: Akcija, Triler
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -