Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriGuest House (2020) Trailer Filma

Guest House (2020) Trailer Filma

- Advertisement -

Pogledajte službeni trailer za “Guest House”, novu raskalašnu komediju u kojoj glumi komičar Pauly Shore iz 90-ih i “Brews Brothers”, komičar Mike Castle.

Film se fokusira na novo zaručeni par koji igraju Castle i Aimee Teegarden (TV’s Friday Night Lights). Kad kupuju kuću iz snova, par saznaje da su automatski dobili i bezobraznog stanara poput Katoa Kaelina (glumi ga Shore) koji već živi u njihovoj kući za goste. Urnebesnost nastaje kada ga par pokuša izbaciti iz svog novog doma.

- Advertisement -

U režiji Sama Macaronija komedija glumi i Billyja Zanea, Steve-O-ja, Chrisa Kattana, Bobbyja Leeja, Erika Griffina i Lou Ferrigna.

Guest House Film u kinima od Septembar, 2020 !

Radnja Ukratko:

Kada zaručeni par Sarah (Aimee Teegarden) i Blake (Mike Castle) kupe svoju kuću iz snova, tu je ulov: zabavna životinja po imenu Randy (Pauly Shore) u gostinskoj kući koja odbija napustiti! Kad Randy organizira divlju, seksi zabavu na bazenu, policajci se pojave – a Blake biva uhićen. Mogu li on i Sarah proći kroz vjenčanje u dvorištu bez da određeni gubitnik sruši zabavu … i upropasti njihov brak?

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Pauly Shore, Mike Castle, Aimee Teegarden, Billy Zane, Steve-O, Chris Kattan, Bobby Lee, Erik Griffin, Lou Ferrigno
Redatelj: Sam Macaroni
Scenarist: Sean Bishop, Troy Duffy
Žanr Filma: Komedija
Trajanje filma: //
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -