Guilty Party Season 1 (2021) TRAILER Serije

Pogledajte službeni trailer za “Guilty Party”, novu, nadolazeću streaming seriju za Paramount Plus u kojoj glumicu iz “Underworld” glumi Beth Burgess, samozatajna, isprana reporterka koja radi obećavajuću priču o nevinoj ženi koja je osuđena na doživotni zatvor zbog zločina koji nije počinila.

- Advertisement -

Kate Beckinsale je beskrupulozna novinarka koja pokušava popraviti svoju narušenu reputaciju preuzimanjem priče o ljudskim interesima koja se ispostavlja kao veći izazov od očekivanog.

Napisala i izvršna producentica Rebecca Addelman (New Girl, Dead to Me), u mračnoj komediji glume Geoff Stults, Jules Latimer, Tiya Sircar, Alanna Ubach, Laurie Davidson i Andre Hyland.

Guilty Party Season 1 Episode 1 od Oktobra, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

Guilty Party prati Beth Burgess (Kate Beckinsale), diskreditiranu novinarku koja očajnički želi spasiti svoju karijeru nadovezujući se na priču o mladoj majci, Toni Plimpton (Jules Latimer), koja je osuđena na doživotni zatvor zbog osakaćenja i ubojstva svog muža , zločine za koje tvrdi da ih nije počinila. Pokušavajući otkriti istinu, Beth se našla nezgodnoj situaciji dok se svađa s krijumčarima oružja iz Colorada, kulturom, krizom u braku i vlastitom okaljanom prošlošću.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Kate Beckinsale, Geoff Stults, Jules Latimer, Tiya Sircar, Alanna Ubach, Laurie Davidson, Andre Hyland
Kreator: /
Žanr: Comedy, Krimi, Misterija, Tv Series
Trajanje: 30min
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Guilty Party Trailer Tv Series:

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...