Wednesday, July 3, 2024

Halloween Kills (2021) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

“Halloween Kills”, dugo očekivani nastavak 2018. “Halloween”, službeno je gurnut unazad cijele godine. Ali to ne znači da ne možete uživati ​​u ovom rano nadgledajućem teaseru za nastavak horora, koji je upravo debitirao na mreži.

Predstojeći horor film koji je producirao Jason Blum, a koji je ponovno režirao David Gordon Green, a producirao ga tvorac franšize John Carpenter, odvija se gotovo odmah nakon događaja trilera 2018., koji je bio izravni nastavak Carpenterovog horor klasika iz 1978. godine.

Jamie Lee Curtis ponovno će se vratiti kao ikonična heroina Laurie Strode koja se, nakon što je izdržala krvavo suočavanje s nadnaravno maskiranim serijskim ubojicom Michaelom Myersom, ponovno našla u ozbiljnoj opasnosti.

Ovog puta će se Laurie (Curtis), Laurieina kći Karen (Judy Greer) i Karenina vlastita kći Allyson (Andi Matichak) udružiti snagama dok se pripremaju za drugu bitku života ili smrti sa Michaelom Myersom.

“Halloween Kills” izvorno je predviđen za izdanje za Halloween 2020. No, zbog izbijanja C-19, film je sada ponovno zakazan za sljedeću godinu, u kinima u listopadu 2021. godine.

Dobra vijest je da će filmašima pružiti dovoljno vremena za pružanje IMAX prezentacije filma uz potpuno novi zvučni miks.

Halloween Kills Film u kinima od Oktobra, 2021 !

Radnja Ukratko:

Saga o Michaelu Myersu i Laurie Strode nastavlja se u sljedećem uzbudljivom poglavlju serije Halloween.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Jamie Lee Curtis, Nick Castle, Judy Greer, Andi Matichak, Kyle Richards, Anthony Michael Hall, Robert Longstreet, Nancy Stephens
Redatelj: David Gordon Green
Scenarist: John Carpenter, David Gordon Green
Žanr Filma: Horor, Triler
Trajanje filma: /
Zemlja: USA | UK
Oficijalni Sajt: IMDB

Halloween Kills – Final Trailer

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave