Saturday, May 15, 2021

Hamilton (2020) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za “Hamilton”, nadolazeći glazbeni događaj na Broadwayu koji će se moći gledati iz udobnosti vašeg doma sljedećeg mjeseca.

Snimljen 2016. godine, “Hamilton” je nagrađivani povijesni glazbeni fenomen o životnoj priči američkog oca utemeljitelja Alexandera Hamiltona.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Dobitnik 11 Tonyjevih nagrada, “Hamilton”, stvoren od i zvijezde Tony-ovog nagrađenog dramatičara / skladatelja Lin-Manuel Miranda, bit će prvi put dostupan za streaming pretplatnicima Disney Plus-a u srpnju.

Poznat po svom multietničkom castingu, kritički poznati scenski show, u kojem se nalaze originalna glazba nadahnuta Hip-Hopom i R&B-om, glumi Lin-Manuel Miranda kao Alexander Hamilton, imigrant iz Zapadne Indije koji je postao pravi vjerni George Washington – čovjek tijekom revolucionarnog rata i na kraju prvog državnog tajnika u Americi.

Sadrži većinu originalne glumačke postave koja uključuje Mirandu, Leslie Odom Jr., Christophera Jacksona, Daveed Diggsa, Renee Elise Goldsberry, Anthonyja Ramosa, Phillipa Sooa, Jasmine Cephas Jones, Okieriete Onaodowan i Jonathana Groffa,

Hamilton Film u kinima od Jula, 2020 !

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Radnja Ukratko:

“Hamilton” je tada priča o Americi, koju je sada ispričala Amerika. Uz partituru koja spaja hip-hop, jazz, R&B i Broadway,

“Hamilton” je uzeo priču o američkom ocu utemeljitelju Aleksandru Hamiltonu i stvorio revolucionarni trenutak u kazalištu – mjuzikl koji je imao dubok utjecaj na kulturu, politiku i obrazovanje. Snimljen u Theatru Richard Rodgers na Broadwayu u lipnju 2016., film prenosi svoju publiku u svijet Broadwayeve predstave na jedinstven intiman način.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Lin-Manuel Miranda, Leslie Odom Jr., Christopher Jackson, Daveed Diggs, Renee Elise Goldsberry. Anthony Ramos, Phillipa Soo, Jasmine Cephas Jones, Okieriete Onaodowan, Jonathan Groff
Redatelj: Thomas Kail
Scenarist: Ron Chernow (based on the novel by), Lin-Manuel Miranda
Žanr Filma: Biografski, Drama, Historiski
Trajanje filma: 160 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

The Forever Purge (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za novi dio u filmskoj franšizi "The Forever Purge" koja...

Blindspotting Season 1 (2021) Trailer Serije

Službeni trailer objavljen je za nadolazeću originalnu seriju STARZ temeljenu na filmu "Blindspotting" iz...

Queen Bees (2021) Trailer Filma

Oskarovka Ellen Burstyn glumi žestoko neovisnu seniorku koja se bori s novim životom kao...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU